prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dcera 11 rocna vobec nema chut do jedla, uz dlhodobo, co by si prosim poradil. Zaroven synovec ma vazne problemy s hyperaktivitou, mozem mu poradit pupulkovy olej, resp. co navrhujes? vsetko dobre, vdaka
RNG, fíha, no tak to s tym tea tree oilom som nevedela. vsetku kozmetiku mam s tym a cistu silicu pouzivam aj do tekuteho mydla aj na sprchovanie a do kupela, aj na rany ci herpes ked som mala. dokelu, myslela som ze aspon to je v tehotenstve bezpecne. a na kloktanie samozrejme. ved je to aj bezne v ustnych vodach. a striedala som s propolisom...
no a ta pelagra-som kupila od vcelara mi povedal ze to je enzymaticky spracovany vcely pel slinnymi zlazami a vyluckami vciel, tak teraz neviem?
... a este teda otazocka na tie silice-este pouzivam eucalyptus-eucalyptovu silicu na inhalacie , do odparovacov , aj do aromalampy. moze sa v tehotenstve? inak aj eucalyptove cukriky a zuvacky obcas
Je to normalne. Od tejto firmy dôjde tovar zhruba za týždeň od objednávky. Je tam síce všetko 2x tak drahé, než mal RNG, ale majú:
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
mia, opuchanie(oedema) ma najmenej 17 dovodov(plus gravitaciu) Jeden z nich su aj ladviny.
Velmi vela zavisi od lymfatickeho toku (tj cvicenia) a pitia dostatku vody.
Ja osobne si musim nohy vykladat na vysoky vankus pri spani, aby sa mi lymfa z noh doslova odliala von.
to je normalne, ja zijem v USA a na Slovensko sa dostanem na par dni kazde 2-3 roky, takze situaciu tam poznam velmi slabo.Skus hladat cez Google.sk alebo Google.cz.
RNG chcem sa opýtať,podľa teba aký orgán v tele mi slabo pracuje,keď ráno vstanem,mám opuchnuté horné viečka,že sa nemôžem ani líčiť a cez deň mi opúchajú nohy.Nemôže to byť niečo s obličkami?
nuz ja som dovazal napr vyrobok firmy Swanson, Bone essentials, musis pozerat na podobne zlozenia, alebo objednat si rovno od nich.
-odkaz odstránený-
oli mozno je to slusny produkt, ale je mi tazko posudit bez uvedenia aktivity jednotlivych enzymov.
Napr bromelain moze byt od 300 do 2400 GDU na gram. A prave ta aktivita(v pripade bromelainu GDU obsah v tabletke) je jedine meradlo ucinnosti.