Otázky na RNG

monika e

Dcera 11 rocna vobec nema chut do jedla, uz dlhodobo, co by si prosim poradil. Zaroven synovec ma vazne problemy s hyperaktivitou, mozem mu poradit pupulkovy olej, resp. co navrhujes? vsetko dobre, vdaka

luliana

RNG, fíha, no tak to s tym tea tree oilom som nevedela. vsetku kozmetiku mam s tym a cistu silicu pouzivam aj do tekuteho mydla aj na sprchovanie a do kupela, aj na rany ci herpes ked som mala. dokelu, myslela som ze aspon to je v tehotenstve bezpecne. a na kloktanie samozrejme. ved je to aj bezne v ustnych vodach. a striedala som s propolisom...
no a ta pelagra-som kupila od vcelara mi povedal ze to je enzymaticky spracovany vcely pel slinnymi zlazami a vyluckami vciel, tak teraz neviem?
... a este teda otazocka na tie silice-este pouzivam eucalyptus-eucalyptovu silicu na inhalacie , do odparovacov , aj do aromalampy. moze sa v tehotenstve? inak aj eucalyptove cukriky a zuvacky obcas

Navy

Je to normalne. Od tejto firmy dôjde tovar zhruba za týždeň od objednávky. Je tam síce všetko 2x tak drahé, než mal RNG, ale majú:
-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

RNG

mia, opuchanie(oedema) ma najmenej 17 dovodov(plus gravitaciu) Jeden z nich su aj ladviny.
Velmi vela zavisi od lymfatickeho toku (tj cvicenia) a pitia dostatku vody.
Ja osobne si musim nohy vykladat na vysoky vankus pri spani, aby sa mi lymfa z noh doslova odliala von.

RNG

to je normalne, ja zijem v USA a na Slovensko sa dostanem na par dni kazde 2-3 roky, takze situaciu tam poznam velmi slabo.Skus hladat cez Google.sk alebo Google.cz.

mia

RNG chcem sa opýtať,podľa teba aký orgán v tele mi slabo pracuje,keď ráno vstanem,mám opuchnuté horné viečka,že sa nemôžem ani líčiť a cez deň mi opúchajú nohy.Nemôže to byť niečo s obličkami?

je to normalne

thx rng ale ja mozem len na dobierku brat. nedalo by sa neco podobne kupit aj u nas. potreboval by som aj gabu aj 5 htp nemas pls niaky link alebo nepoznas niekoho kto by mi pomohol budem ti velmi vdacny

RNG

nuz ja som dovazal napr vyrobok firmy Swanson, Bone essentials, musis pozerat na podobne zlozenia, alebo objednat si rovno od nich.
-odkaz odstránený-

RNG

oli mozno je to slusny produkt, ale je mi tazko posudit bez uvedenia aktivity jednotlivych enzymov.
Napr bromelain moze byt od 300 do 2400 GDU na gram. A prave ta aktivita(v pripade bromelainu GDU obsah v tabletke) je jedine meradlo ucinnosti.