prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG a co hovoris na toto: www.bio-quant.eu ? je to vraj prvy pristroj, kt. nahradil drahe kury okyslicovania krvi leserom vnutrozilne.
kajka, na to moze byt desiatky dovodov. takze neviem co adresovat.
Na potlacenie zapalov ale je dobre brat curcumin(2x400 mg) rybacie oleje(3x3 gramy), pripadne dumbier a boswelin.
Pre istotu si daj vysetrit boreliozu a chlamidie. Tie su hlavne dnes velmi rozsirene a ked ich neadresujes vcas, skripoluju ta a donesu do mnohych chorob.
este: na vzdusne alergie ber
2x500 mg quercitinu a pripadne aj bromelain 2x600 GDU.
Spolu s vitaminom C to zmierni produkciu histaminov tj potlaci vzdusne alergie.
inac na nos, celne dutiny a hrdlo pouzivaj roztok GSE(, 60 kvapiek na liter vody,kvapkat do nosa, pit po malych glgoch kazdych 15 minut cely den), a ked sa to to dostane do pluc a zacnes kaslat pridaj denne 3x2 zelatinove tobolky oreganoveho oleja, vzdy s jedlom, lebo je to korenina, co pali v prazdnom zaludku.
A obcas zober na noc hlavne probiotikum s jablkom. Dobra probioticka flora v crevach produkuje hromadu protilatok proti roznym nakazam.
cpe,
na zvysenie bakterialnej imunity mozno brat betaglukany, udrzobne davka je 2x200 mg(klinicky overene, mensie davky nepracuju)
Intenzivna davka pri chorobach je 3x400 mg denne.
Vitamin C ma rozne formy, nielen kyselinu askorbovu. Su aj rozne neutralne formy, ako askorbat vapenaty, ktory je zaroven dobry zdroj vapnika pre telo.
3 Gramy nie je vela, berie to miliony ludi v USA. Prvy s tum dosiel Linus Pauling(2x Nobelova cena) ktory robil v tom vyskumy a on sam dlhe roky bral denne 18 gramov askorbatu sodneho a prezil vsetkych svojich kritikov.
Ja tak daleko nejdem sam beriem len okolo 3-4 gramov, s vynimkou pri chripkovych ochoreniach, kde pouzivam 1 gram+ kazdu hodinu jeden az dva dni a virusy su potlacene. Treba zacat ale hned pri prvych priznakoch, lebo virusy sa rozmnozuju velmi rychlo.
Chyba je sa na to vyspat v nadej, ze to rano bude lepsie.
Tym sa choroba nadlzi aspon o 3 dni a poskodenie tela je podstatne vacsie.
Telesna tolerancia(crevna, hnacky) zacina az od 50 gramov denne pre velku vacsinu ludi pri neutralnych formach vitaminu C.
Pri cistej kyseline askorbovej(celaskon) je to casto uz z 2 gramov.
monika e,
Na chut do jedla su dobre niektore vitaminy B, z prirodnych zdrojov pivne kvasinky predavane pod nazvom Pangamate, co je sice omyl, lebo ich obsah vitaminu B-15(pangamatu) je minimalny. Existuje aj doplnok, Calcium Pangamate=B-15, ktory som aj ja povodne drzal v obchodoch.Davka 50 mg denne.
Na chut vplyvaju aj hormonalne zmeny alebo nedostatok zinku, to sa da opravit zinkovymi doplnkami alebo yamom.
.....
Ak sa jedna o poruchu travenia, tak treba enzymaticke doplnky, pripadne kyseliny. Poznas to na plynnatosti a castych bolestiach v bruchu, pripadne hnackach a palach.To tiez vedie k nechutenstvu.
eukalyptovy olej nie je velmi vhodny pre tehotne, aspon tak to pisu na mnohych miestach. Ale nenasiel som nikde napisane pre co, tj ziadne vyskumy, len reci.Takze neviem.
Ale mozno pouzivat aj ine aromaticke oleje, na ktore toto upozornenie neplati, ako skoricovy, pomarancovy, citronovy.
Pridavam tabulku na niektore(tiez neviem, z coho vychadzaju):
www.littlepebbles.com
Mávam silné bolesti kolena, pravdpodobne od chrbtice-hernia disku. Na snímke kolena nenašli nič. Vieš niečo poradiť na náhle prudke bolesti kolena a slabosti stehenných svalov.Dakujem
Zdravim RNG
Vela ludi sa tu obracia na teba s prosbou o radu, preto pisem aj ja. Mam problem s oslabenou imunitou, byvam casto chory- zapaly hrdla a z casu na cas priedusiek. Okrem toho som aj alergicky, co je tiez vlastne prejavom slabsej imunity. K podobnych problemoch si sa uz vyjadroval a odporucal niekolko produktov. Ja sa chcem opytat, krory z nich je najvhodnejsi na bakterialne infekcie a celkove posilnenie imunitneho systemu. A este jedna vec. Odporucas brat vysoke davky C vitaminu (3 g denne). Da sa taketo mnozstvo uzivat aj dlhodobejsie a nema to negativny vplyv na travenie. Ved cecko je vlastne kyselina. Vdaka za odpoved.