Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

lenccok

ano RNG ja si vase rady beriem k srdcu, len skoda ze moj partner je k tomu taky lahostajny, zaujima ho iba praca a na "zdravie" nema cas, pritom sme mladucki

afticka

ahoj RNG,
velmi pekne ta prosimo radu...uz velmi dlho ma trapia afty...momentalne mam na boku jazyka a je to velmi velmi bolestive...stale sa mi afty tvoria a neviem preco...chyba mi nejaky vitamin alebo je to v niecom inom?co by si mi odporucil?

RNG

lencok, ja kazdemu radim aj tak zinok, selen a obcas probiotika, pripadne si doplnat jod, lebo tychto nemame dost v potravinach a z toho moze byt hromada vseliakych problemov.

lenccok

Dakujem pan RNG, aj som si to myslela...moj priatel je vsak velmi tvrdohlavy, nieco ho donutit brat je tazky oriesok, na gastro hadicku mi nepojde, z krvi je to neobjektivne a test si nezaplati ako ho poznam...takto mozeme zotrvavat v zacarovanom kruhu, inak odkedy s nim som, mam neustale zdravotne problemy, predtym som bola zdrava ako ryba...
snad aspon ten zinok uzivat bude

RNG

luse, mozes mu davat tobolku pupalkoveho oleja ked chces, ale nemyslim ze ukludnuje deti. Proti "hyperaktivite" treba znizit prijem rychlych(rafinovanych) cukrov a nahradit radsej hrubozrnnymi a celozrnnymi produktami.
Take zive striebra su zlate a treba ich neustale zamestnavat, aby si rychlo plnili hlavicky vedomostami, ked su take bystre, v zivote sa im to neskor velmi zide.

RNG

luse, tam je tej echinacey velmi malo. A nemyslim ze to musis pouzivat kazdy den aj tak. Ja osobne to snad pouzivam 2x do tyzdna do ovocnych mixov, co si robim z mrazeneho ovocia(hlavne cucoriedky ananas a maliny)

RNG

stano 28, si asi poriadne zamoreny chromom a hlavne niklom. Ty by si mal sa pravidelne odmorovat chelaciou(kysle ovocne stavy, EDTA, 600 mg denne rano mineraly na kosti vecer) pripadne si pestovat v kvetinacoch koriander a jeho zelena vnat spracovana do pomazaniek je silny chelator.

luse

este jedna otazocka. Mam doma 4rocne zive striebro a niekde som citala ze pupalkovy olej pomaha k ukludneniu takych zivsich deti.Mam pupalkovy olej od vas, mozem malemu davat jednu tobolku denne?dakujem

RNG

lencok, pravdepodobne ho ma aj manzel, lebo hoci literatura nehovori, ako sa prenasa, v blizkom telesnom styku sa prenesie vsetko po case.
Pre istotu by mal pouzivat aspon zinok (25 mg do 50 mg denne, najlepsie rozlamana tabletka na viacero kuskov ), lebo ternto potlaca rozmnozovanie sa helikobaktera ba dokonca ho mozes s nim aj vyhubit pri troche stastia.

RNG

janka, mala by si na plet pouzivat len veci, ktore sa daju aj zjest, lebo koza je polopriepustna a latky sa dostavaju cez nu do tela.
Odporucam kokosovy olej, pripadne pit caj zo sarsaparilly,ktora sa odjakziva pouzivala na kozne problemy.
Pomocne z vrchu je aj witch hazel(vytazok z kriku hamamelis virginiana, trpcina) a dlhodobo pouzivane mlade zelene travy a aloe(teda vnutorne, mnoho gramov denne).