Otázky na RNG

luse

Dobry den RNG, mozem uzivat LIFE´S GREENS v tehotenstve? aj kazdy den? lebo je tam echinacea a raz ste spominal,ze v uzivani echinecei by sa mala dat nejaka pauza.DAKUJEM ZA ODPOVED.

RNG

Efa , ostrovne narody maju ovela lepsiu pokozku ako my a je to pre to hlavne, ze pouzivaju stale kokosovy olej, ktory nielen ochranuje(filter proti slnku, faktor 4 az 8) zabranuje infekciam koze ale aj naozaj vyzivuje, lebo prestupuje ciastocne cez kozu a bunky ho vedia pouzit podobne ako sacharidy.
Velmi dobry na babatka.

stano28

Ahoj RNG, pracujem v prostredi kde sa zvaraju antikorove a poloantikorove casti. Ja nezvaram ale som v tom prostredi 8 hodin denne, takze vdychujem male ciastocky kovov. Robim tam rok a strasne casto ma bolieva hlava, velmi casto som nachladnuty a mavam chripky a ani psychicky na tom nie som najlepsie. Moze to byt z tych kovov? Co by som mal robit? Uzivat nejake doplnky?... Vopred dakujem za odpoved.

lenccok

Rng mam toho helicobactera pylori a chcem vediet ci ho moze mat zakonite aj partner, ked ho mam ja, prenasa sa aj slinami?

RNG

delphia ten vapnik 2 velmi nepomoze na kosti. Apatit je totiz kamen, nerozpustny vo vode a velmi malo v zaludku. Je sice pravda, ze zuby su z neho zlozene, ale my tak isto nevieme stravit vlastne zuby.
Mlete lastury obsahuju vapnik vo forme uhlicitanu vapenateho, ktory sa tak isto velmi slabo absorbuje.
Takze tomuto prostriedky by som dal hodnotenie extremne nizke.
Naviac, ked ho chces pouzit na zabudovanie do kodti, chybaju mu ine potrebne mineraly(K, MG, B Sr) tiez vitaminy potrebne na zabudovanie minimum D a K a samozrejme aj ine organicke latky.

RNG

indania, moze sa jednat o nejaky zapal, tam treba adresovat pricinu zapalu,
alebo o "slabe drziaky" to je vec svalstva a na to existuju cviky, parkrat som to uz spominal, Kegelove, Kegelciser

RNG

beauty woman, nemozno dat jeden cas na vsetky mozne infekcie. Niektori lekari ho napr davaju 10 dni na boreliozu a chlemidie, a potom sa divia, ze to nepracuje
Skusim aspon odpovedat nieco.
Striktna nizkosacharidova dieta(najlepsie bezsacharidiva kde kokosovy olej nahradi sacharidy) s oreganom a pripadne aj s lapachom by mala produkovat ucinky za cca 10 dni v crevach a do mesiaca aj inde pri pouzivani velkych daviek probiotik na kolonizaciu criev.
Na virusy nestaci jednorazova liecba, tie sa casto nedaju vobec vynicit, len potlacit, aby sa neprejavili a nerobili skodu v tele roznymi doplnkami zvysujucimi viralnu imunitu

Navy

Ak chcete kvalitné produkty v kvalitnom dávkovaní, a s dobrou absorbciou, tak tu máte maďarskú firmu, pôsobiacu aj na Slovensku. Pred tým si ale overte, či ten produkt nemajú aj v Lučenci, ak chcete ušetriť peniaze. -odkaz odstránený-