prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
renka, tuniak je pomerne sucha ryba a nedavaju ju do rybacieho oleja, ale do obvykle repkoveho alebo slnecniciveho a to vobec nie panenskych, ale rafinovanych. To ti neda dost rybacich olejov, a preto ti odporucam brat aspon 2x3 kapsule, lepsie 3x3 gramove(1000-1200mg) kapsule
oprava, Puritan's Pride
ch, skus svajciarsku pobocku firmy Puritan's Priede. To je jedna z maloobchodnych firiem velkovyrobcu NBTY, ktoreho vyrobky som aj ja dovazal na Slovensko.Vcitane SJW a 5-HTP
EDTA je umele potravinove kyslidlo, nahrada za kyselinu citronovu(Etylen Diamin Tetra acetic Acid). Pridava sa do roznych potravin.
Tak ako rastlinne kyseliny a octy sa zlucuju s kovmi a tak ich vyplavia sz tela, aj tato pomerne silna kyselina je dobry chelator(naviaze sa a vytiahne)
RNG-Odkyslujem organizmus, teda zmenila som uplne stravovacie navyky a pridala k tomu aj ACIDO FIT na odkyslenie, ale od vtedy ma zacalo svrbiet cele telo? Je to pozitivne znamenie, teda, ze sa telo zbavuje skodlivych latok cez kozu, a to sposobuje svrbenie? Dakujem.
afticka, tvorenie aftov je nedoatatok imunity. Odporucam selen, zinok probiotika minimum, ak to nie je dost tak pouzivanie niektoreho doplnku dlhodobo(zelene alebo aloe) alebo vseobecne antimikrobialneho, ako GSE alebo oreganovy olej
zdravim RNG:)chcela by som sa opytat ci kolostrum moze uzivat aj alergik na laktozu a kazein...dakujem
Dobry den RNG. Som tehotna a rada by som si doplnila stravu omega-3mastnymi kyselinami, tak konzumujem vlasske orechy, tofu, mandle, lanove semena, obcas ryby, tuniaka v oleji. Chcem sa opytat ci staci si ich takto doplnit, alebo si mam pre istotu kupit omega-3 ako doplnok stravy v kapsuliach. Dakujem pekne.
RNG, prosim ta mohol by si mi poradit nejaku firmu vo Svajciarsku, ktora ma kvalitne produkty a mohla by som si u nich objednat 5HTP alebo SJW? Urcite by som aj sama nieco nasla na nete, ale nechcem sa nechat "odrbat". Dik.
k tomu odmorovaniu od tazkych kovov: co je to EDTA?