prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
tak ignorujte moju otazku..
maryjane. RNG viac x spominal, ze lapacho je lyko a ucinne latky sa z neho tazko uvolnuju. preto doporucuje ho varit cca 20 min a potom nechat dlho luhovat- napr. cez noc.zliat a pit
Dobry den RNG. Potrebovala by som fakt Vasu pomoc. Uz dlhsie trpim suchou vlasovou pokozkou (na temene hlavy a v oblasti usi tiez), natieram si to LOCOIDom. Su obdobia, ked to mam vyrazne,inokedy je to fakt dobre. Vcera ma zrazu zacalo svrbiet cele telo a nasla som si tri flaky na tele. Jeden na cele, na mieste ktore spaja vlasovu a "nevlasovu" pokozku. Ten flak mam suchy, ako vo vlasoch. Dalsie flaky na nohe a na ruke nie su supinate, svrbia vsak a maju vyrazne odlisnu farbu ako ina cast pokozky. Je svrbenie pociatocnym priznakom psoriazy na tele?
Citala som kopec veci ohladom tohto problemu. Odporucany je lipkavec (caj alebo mast), salcura,ichtyol, bolesalic ci cesnak zaliaty teplou vodou a olivovym olejom. Z toho spekra je zlozite urcit, co je naozaj ucinne. Preto by som Vas chcela velmi pekne poprosit o radu, co by ste odporucili Vy. Jedna sa podla Vas o zaciatocne stadium psoriazy celeho tela? Ak ano, co je v tejto faze dolezite ne/robit?
Aby som doplnila info o sebe: stravu mam pravidelnu, som vegetariankou 7 rokov, aktivne sa venujem sportu a stresu nie som nejako vyrazne vystavena. Bojim sa, ze sa mi to rozsiri na cele telo, som ochotna proti tomu bojovat, ale nechcem prilis zatazovat telo hromadou liekou,masticiek a pod. Ak by existovalo nieco ucinne, ulahcilo a sprijemnilo by to zivot mnohym ludom.
Dakujem Vam za ochotu a pripadnu odpoved. Janka
Ahoj RNG, kupila som si lapacho a pise sa v navode ze varit 5 min. a luhovat 20 min. Mam ho podla teba varit dlhsie? Neznehodnotim z neho ucinne latky? Dakujem
Ahoj Rng, prosim ta mozem pouzivat kokosovy olej na pokozku ako prevenciu proti striam v tehotenstve i ked je antimikrobialny? Nemoze ublizit babatku podobne ako antibiotikum? Dalsia otazka je, ci nemoze znicit prirodzeny ochranny film na pokozke? A posledna otazocka, ked sa babo narodi, ci ho mozem tiez potierat tymto olejom. Dakujem pekne..
RNG. Dneska bola zaujímavá súhra medzi mnou a zubárom. Priniesol som mu detoxikátor od ortuti, keďže má sám príznaky chronickej otravy, vyvrtal mi amalgám, pýtal som sa ho, či má v poriadku trávenie, tak mi odpovedal že hej, len že ho pálieva záha, pretože má veľa kyseliny. Tak som mu povedal, že to je naopak, a vysvetlil som mu postup, prečo ho páli záha. Jeho sestrička mi dala za pravdu. Potom sa ma pýtali, čím sa dá kyselina zvýšiť, tak som im poradil Betain Hcl, a aj kde sa to dá kúpiť, keďže sa na to pýtali. A potom som sa pýtal, že koľko som dlžný za vyvrtanie amalgámu, tak mi povedali že nič, a ja že prečo, a oni že za to, že ich informujem. Čo Ty na to RNG?
mozes mi, prosim RNG napisat, casovo ako dlho treba absolvovat antimikrobialnu, virovu a mykoticku liecbu? je to ako s antibiotikami- 7 az 10 dni a antimykoticka dlhsie?
dakujem
RNG, vďaka za odpoveď.