prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Ďakujem Vám veľmi pekne RNG Váš názor akceptujem, pretože pôsobíte ako veľmi vzdelaný a rozumný človek.
Nuz ja som sa s touto otazkou zaoberal pred vyse 30timi rokmi, ked sa mi zena stazovala, ze pocula par poznamok na svoje "chlpate nohy". Najprv som sa branil proti tomu, lebo oholene nohy pichaju, ale musel som sa vzdat proti presile, aby som nevyzeral ako "spiatocnik"
Potichu si zacala holit aj pod pazuchou, samozrejme len koliacim strojcekom, nie ziletkou, od toho som ju na stastie odhovoril, lebo za tych 30 rokov by mala z plno jaziev.
Moj osobny nazor je, ze na intimnych miestach sa treba holit co najmenej, len aby to v plavkach nevyzeralo "zle".
Chlpy na tele maju svoju funkciu ale vzhladom na nase obliekanie zrejme nie su dnes uz potrebne. Ale aj tak, narazili ste na zleho, lebo v tychto veciach a hlavne v roznych kozmetickych "vylepseniach" ako piercing, tatoo a plny Make up, ktory nici kozu som hodne "staromodny", moju zenu som odhovoril aj od prepichnutia usi argumentom, ze "pamboh dal zene dost dierok na tele, nepotrebujeme si vytvarat extra", co mi zrejme nedoda na tomto fore na popularite. Ale ja nedbam, mam na to svoje dovody a to je v prvom rade zdravie, nikdy nie moda na ukor zdravia.
Dobrý deň RNG!
Chcela by som Vás poprosiť o vysvetlenie, nakoľko sa v jednej téme dohadujeme, či sa má alebo nemá žena holiť na intímnych miestach a v podpaží.
Aký je na to Váš názor?
Má alebo nemá ženské ochlpenie dôležité funkcie a ak, tak aké?
Ďakujem!
Inac normalne osidlenie criev ma medzi 500 az 1000 miliardami probiotik, a probioticke kapsule maju len od 100 milionov do 30 miliard, silnejsie nie su na trhu. Takze tazko hovorit o privela v jednej kapsule probiotika...
Janka, kedysi ludia dostavali probiotika(podne bakterie) na zelenine, ktoru tak starostlivo neumyvali ani nevarili. Dnes mame vsetko natolko sterilizovane a varene, ze sa nam normalne bakterie nedostanu do tela, tj ked si ich vynicime pouzitim atb a nedosadime nove, tak zijeme bez nich, tj znizena inunita, plesne, kvasne infekcie...
Takze ich treba brat cely zivot.
Ale nemusia sa brat kazdodenne. Ja ked nemam ziadnu hnacku alebo iny zazivaci problem ich beriem iba raz do tyzdna, pre istotu na doplnenie, lebo oni sa rozmnozuju v crevach sami.
sunflower, aftom treba predist zvysovanim imunity, tak bakterialnej ako aj kvasnej a viralnej. Temy na to tu bezali, na kazde osobitne.
puma 127, na spomalenie absorbcie nemam ziadnu radu. To by si musela poskodit funkciu tela a to by som nenapisal, aj keby som vedel ako na to.
Dcerka musi prestat jest tak silne kaloricke jedla a viacej sa pohybovat.
aloin je prave vytazok z tej zltej stavy, ktora sa vylucuje z tej "skodlivej" zelenej supky. Ako som povedal, v USA sa aloin zakazal,lebo ma prehanacie ucinky a dokonca vyvolava potraty.
Potravinove doplnky nesmia mat ziadne zle nasledky, tj aloin je zakazany. Zase ako liecivo(ktore moze mat aj zle nasledky)nikdy nebol schvaleny a neviem o ziadnej konkretnej chorobe, kde by bol uzitocny.A verim, ze spolocnosti, ktore maju stovky ludi zamestnanych v modernych dobre vybavenych laboratoriach by uz davno aloin propagovali a vyrabali, keby mu vedeli najst nejky naozajstny ucinok.
Este raz, aloin sa nachadza len v zelenej supke, nikdy nie vo vnutornom gele listov.
Najdi si to napr na Google.com pod aloin
navi ten Multi Enzyme som mal aj ja v predajni(vyrobok NBTY, predavany pod roznymi maloobchodnymi menami) a mal som aj 4xtak silny Super Strength Multi Enzyme.
Ten druhy, z Twin lab je tiez znacne silny tum ze ma vela pankreatinu.
Aka je aktivita bromelainu (GDU) a papainu to tam ale nie je uvedene ale podla mnozstva sa ro zda pomerne dost. Takze by som aj tento odporucal, Twinlab je spolahliva a dobra znacka.
Ten Higland Digest je poslabsi, hoci ma dost bromelainu, inych malicko a ziadnu kyselinu.
Na ostatne bez zlozenia(europsky trik...) nemozem komentovat, ale ten Full spectrum enzyme od Swansona somkedysi pouzival, nie je zly ale trochu slaby.
Na ceny radsej nepoviem nic.....
Dobrý večer, chcela by som sa opýtať aký je váš názor na dlhodobé užívanie probiotík. Užívam rôzne probiotiká teda snažím sa rôzne probiotiká striedať beriem ich už však 18 mesiacov bez prestávky boli mi totiž odporučené imunologičkou na celkovú podporu imunity organizmu. Môžu sa vyskytnúť negatívne účinky pri dlhodobom užívaní? Ďakujem.