Otázky na RNG

RNG

raily, moze to byt vonkajsia nakaza alebo nieco sa snazi zvnutra tela dostat von.
Kedze detoxifikax=cia a cistenie tela je velmi komplexny proces, skus najprv na kozu pravidelne natierat nieco antimikrobialne, napr po sprche alebo kupeli na vlhke telo kokosovy olej. Ten je mierne antimikrobialny, potlaca rozne kozne infekcie a vyzivuje kozu(transdermalne). Casto pomoze na podobne vyzerajuce problemy.

luliana

dakujem RNG, takze vsetky bylinky v kuchyni i bylinkove caje v tehotenstve vlastne mozem...
a tykala sa ta kladna odpoved aj tych jadierok z jabl, hrusiek a tak, vratane mandli co jedavam?nepochopila som ci sa ta kladna odpoved tykala i toho. mala som na mysli koli tomu kyanydu a tak ze ked konzumujem mandle a jadierka z ovocia, ci to vyvinu plodu neuskodi,lebo to jem bezne , aj teraz- v tehotenstve. dakujem este raz

vivien

:)rng,konecne ma nieco nerozplakalo.Ale problem u mna je asi ten, ze som to doteraz nemala, trva to asi mesiac a nechcem aby to niekomu z okolia uz islo na nervy...

RNG

vivien, aj ja som taky precitlively, to je dusevna predispozicia, povedal by som makost.
Ja proti tomu nepoznam nic ine, ako cynizmus a to rozhodne radsej si trochu poslzim, nez by som mal byt necitlivy.

RNG

femka, zahlienenia a alergia su dve rozdielne veci.
V tom pripade ti kolostrum je uzitocne a nie skodlive. Ale na zahlienenia by som skor pouzil NAC alebo este lepsie oreganovy olej, ktory nielen odhlienuje ale zabija mikroby, co to vyvolavaju.(presnejsie povedane, zahlienenie vytvara vlastne telo, ktore sa tak snazi odtlacit mikroby zo sliznic, pochovat ich do hlienu a vyhodit z tela.)

vivien

prosim, co sposobuje moju zvysenu placlivost a precitlivelost? Nemam k tomu ziadny osobny dovod, mam 25 rokov a dokaze ma rozplakat aj obycajna reklama, ci takmer akakolvek situacia.

RNG

adi3, firma Kompava neuvadza v akej forme uvedene mineraly su. Ak su tabletky sumive, tj forma je napr v uhlicitanoch a sumenie sposobuje pridanie kyseliny, tak je vysledna zmes nie alkalicka ale neutralne, pripadne kysla, ked je tam nahodou prebytok kyseliny.
Alkalicke zmesy su trpke, nie kysle povacsine.
Takze neviem, nakolko je tato zmes "alkalizujuca".

Da sa to lahko zmerat lakmusovym papierkom.
Ja si tak obcas meram aj sliny, aby som vedel, ci mam telo kysle alebo alkalicke.Nie je to sice tak spolahlive, ako meranie krvi, ale ked si dobre vyplachnem usta cistou vosdou a pockam minutu dve nez sa mi nazhromazdia nove sliny, je to dost presne.

femka

RNG dakujem:)no neviem potrvinove testy nam neukazali alergiu (ale tie su nedokonale robili nam len z krvi bezne potravinove )...ale ja som to zbadala pozorovanim ze tam ta alergia je od kedy nekonzumuju decka mlieko nemavaju zapal priedusiek a ten priserny kasel...a svokra ju ma cize aj dedicne predispozicie tam su....no skoda som ho chcela kupit deckam na imunitu :)

RNG

femka collostrum na uplne ine zlozenie, ako mlieko, ale ked je niekto silny alergik na laktozu alebo/a kazein, neodporucam.