prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Aj nabudúce anonymka:-))
Dobry vecer,otazka pre RNG:
Rada by som vedela,ze ked je maso kupene z obchodu ,a hned uvarene,ale pri zlej tepelnej uprave,hrozi mi,ze mam v tele pasomnicu ked som to maso zjedla tak?ake su priznaky?
a kazdeho hovadzieho masa tepelne neupravenom mozem dostat pasomnicu?nemaju ju vsetky masa ktore sa zjedia surovo?priznaky este nemam,ale neviem ci je pravda ze ked ju nahodou mam ze mi hrozi slabe priberanie:(je to pravda?budem rada ak odreagujete.mam 15rokov
RNG, dakujem ti velmi za rady. Este jedna otazocka :) Moj priatel ma uz dlho prasknuty kutik na ustach, uz minimalne 4 mesiace sa mu to akosi nehoji, co je podla mna uz abnormalne dlho. Stale mu to znovu praskne. Je to dost neprijemne.. Myslim, ze mu asi chyba nejaky vitamin alebo mineral, alebo co.. Alebo moze mat nejaku infekciu ktora sa takto prejavuje? Neviem.. Vedel by si poradit? Dakujem dakujem :)
opat zdravim RNG:)..dakujem za predchadzajuce odpovede a este ako tu tak citam by som sa chcela spytat na ten kyanid ...ako to s nim vlastne v tych kostkach je?...skodi ci neskodi?..hladala som aj v temach ale nic konkretne som sa nedocitala ...heh ak este mate trpezlivost na nas laikov tak by som poprosila o vysvetlenie ...dakujem:)
ch, ja poznam len tie 300 mg a vsetky zmienky su vzhladom k nim
Moja zena ich berie vtedy, ked ocakava nejaky tlak alebo nervozitu a to je snad 1 za tyzden, a vtedy zoberie 3 naraz, pripadne o 8 hodin dalsie 3. Ked to chces brat pravidelne,je to 3x1 denne, a to ja neodporucam, lebo spotreba tela sa meni zo dna na den a treba doplnoval len pri potrebe a nie stale. Treba pocuvat signaly svojho tela a podla toho sa zariadit.
uvedeny produkt ma ureu v sebe(kyselina mocova), to je jedine, co tam vidim uzitocne, ostatne su chemikalie a vosky. Potom si mozes vyskusat aj urinoterapiu, ta je zadarmo a bez chemie.
RNG, dik za rada, tak som hladala ten puritan a nasla som toto: www.puritan.ch ... dufam, ze to zobrazi dobre ten link. Je to tento SJW? Len nerozumiem, tam su kapsule s 300 mg alebo 150 mg. Akoze dvojnasobny obsah tej latky a cenovy rozdiel len dva franky? Tak to urcite by som zobrala tie 300 mg, ale kolko kapsul by som mala brat? Niekde som citala ze 3 kapsule narazovo.. ale tie 300mg? A mozes mi pls povedat, ci to cenovo vychadza priblizne tak podobne? Vobec nemam prehlad o tych cenach..
luliana, z byliniek sa vyhybaj lubovniku, pupalke, a boraku.
Horke mandle na Slovensku nepredavaju, ine semienka nemaju privela kyanidov, az na horke z marhul, a hlavne broskyn, ale tie su aj tak velmi tazko lupatelne.
Jablcne a hruskove su velmi malo obsahujuce a aj tak su malicke.