Otázky na RNG

bezeková

akými dop. výživy je možné upraviť pozit. výsledky EBV,CMV ktoré boli zistené z od obtatej krvi dakujem za odpoved

RNG

martina, vajicka pasomnice su na povrchu masa alebo zelenin, nie vo vnutri A staci aj jedno vajicko, aby sa z neho vyliahla pasomnica a postupne narastla do dlzky niekolko metrov.

RNG

navi aj B-12 pomaha, aj B-7 aj rozne ine doplnky, napr carnosine, acetyl l carnitine, rybacie oleje atd. Ale to nie je vyliecenie ale len boj proti periferalnej neuropatii z cukrovky.
Mne sa to ciastocne zlepsilo ale nemyslim , ze sa to tak lahko da vyliecit. Diabetes 2 je totiz sposobena neschopnostou buniek sa otvorit zakazdym na inzulinovy signal, lebo maju prilis tvrde lipidy v bunkovych stenach.Takze su nedozivene a preplnene odpadom a tak su poskodzovane.To plati aj na nervove bunky a z toho je to ciastocne "odumieranie" (mravcenie, strata citlivosti a dokonca bolesti)
Ja uz nemam bolesti aj sa mi zlepsila citlivost ale to nikdy mebude asi tak ako predtym.

martinaT

RNG:
a v dnesnej dobe maju este v potravinach masa ktore su kakazene pasomnicou?alebo to je uz zriedkave?
a ked uz jem nejake polosurove maso,tak to zazezi aj na mnozstve v akom ho zjem?keby som nahodou zjedla len kusok takeho tak pasomnica sa do mna dostane aj tak?(keby to meso bolo nakazene od pasovnice)

RNG

Martina T, pasomnice mozno dostat rozne, ale hlavne s polosuroveho bravcoveho masa, ale aj so zelenin a podobne. Pasomnica straca ploche clanky z tela, asi cm x cm velke, (plne vajiciek,) tie sa obcas objavia v stolici, takze to nie je tazko zistit.

RNG

ch, uvadzal som tu casto zmes na hojenie ran, velmi ucinu
1 lyzica kokosoveho oleja, 1.5 lyzice jemneho praskoveho cukru a 3 az 5 kvapiek GSE.
Dobre pomiesat a naniest na rany alebo zahnisane miesta.

RNG

femka, kyanidy v potrave su a vzdy boli. Telo ich vie urcite mnozstvo pouzit a urcite mnozstvo rozlozit, na to mame specialne enzymi.Proste sme na ne usposobeni.
Tak ako aj s inymi vecami, mozes ich mat primalo, spravnu davku a privela