Otázky na RNG

radecka

dakujem za odpoved,berie aj probiotika,ale nie kazdy den,kedze som sa tu docitala,ze staci 2 krat tyzdene,alebo mam mu davat denne?lenze tie uzliny ma znepokojuju.......

RNG

66666, koloidne striebro sa da pouzivat na vyplachy do oci do nosa aj oralne do zaludka. Davka je 4x2 lyzice v pripade otrav zaludka salmonela,i, escherichiou alebo inymi potravinovymi nakazami(a tiez pokazenym zaludkom, tj ludovo prezratie).
Jod sa dava na spodok brucha asi 10 kvapiek, staci raz za tyzden. Ked flak zmizne za menej ako 12 hodin mas velmi malo jodu v tele. Niekolko tyzdnov si ho mozes davat aj dvakrat do tyzdna.

RNG

radecka, z tych co si menovala ziadny nema obmedzenu dobu brania. Ale nevidim tam probiotika, tie su potrebne a v crevach nam vyrabaju plno protilatok proti roznym infekciam.
Kto ma malo kyselin, musi si ich doplnit,
inac sa jedlo v zaludku miesto stravenia/rozlozenia kvasi a hnije=vyvyjaju sa plyny a peny, ktore sa pretlacia do pazeraku=pala.
Na spravne travenie su potrebne aj enzymi a tiez na cistenie tela. Zamorene telo ma rozne zapaly tj aj uzliny od toho mozu puchnut.
Preto sa zidu aj detom, lebo aj tie mozu uz mat zamorene telo, ked sa im z nejakych dovodov nevytvara dost enzymov.
Niektore nakazy docasne poskodia tvorbu kyselin a enzymov(napr "zaludocna chripka" a rozne bakterialne a kvasne.)

66666

rng....prosím porad mi,v pondelok mi doslo z tvojej predajne 0,5 l koloidne striebro...nie je tam navod ako ho použivat a kde skladovat,a tiež mi dosla jodova tinktura a ani tam nie je navod.Ako si dobre pamatam,tak som si potrela spodok brucha...a po 5 hodinach som tam už nemala nic,,ako casto to použivat,mam problem so zvycsenou st.zlazou,ale neberiem žiadne lieky.Dakujem za odppoved.

radecka

syn ma vyse 3 rokov,bol chory a v tom case som mu nahmatala uzliny-hrcky v slabinach,berie uz vyse 2 a pol tyzdna gse,oreg.olej,astragalus,quercetin,asi tyzden agaricus blazei.Ale tie uzliny ma stale,moze tie doplnky brat dalej,nie je to uz velmi dlho?a enzymi,betain Hcl mozu brat aj male deti?lebo maju reflux a aj ine traviace tazkosti.velmi pekne dakujem.

RNG

navi vsetky spomenute su OK, ale calmagzinc neobsahuje bor vitaminy K a hlavne D, takze k nemu by som bral aspon 2-3 kapsule rybacieho oleja a 2 tabletky spiruliny a o par hodin neskorsie ten druhy mineralovy doplnok,Multimineral chelate, staci 1 kapsulu, hlavne kvoli boru a inym stopovym.
Tabletky s postupnym ropustanim sa niekedy neropustaju dostatocne a obsahuju extra nepotrebne latky, ktore zabranuju rozpustaniu, Ja osobne nie som za retard v potravinovych doplnkoch, to je zbytocna chemia.

RNG

luliana, ale mozno aj pomoct. Tak ako som povedal su primale davky, spravne davky(potrebne) a privelke(toxicke).
B -12 najdes hlavne v kvasnych produktoch ale absorbcia B-12 cez zaludok je velmi slaba a ked chces dostat dost, lekari ho davaju ako injekciu a najnovsie je velmi ucinna forma minitabletky pod jazyk, kde sa to vstrebava rovno do krvi.

Navy

RNG, čo z tohto by som mohol, a čo si mám radšej zháňať kvalitnejšie?
Selén -odkaz odstránený-
Vit. B6 -odkaz odstránený-
minerály -odkaz odstránený-
multi minerály -odkaz odstránený-
Vit.C- -odkaz odstránený-

luliana

RNG a teda tie kyanidy teda ten b17 by vpodstate aj mohli ublizit plodu?
- a este prosim ta, ktore potraviny obsahuju vit. B12?

RNG

proti virusom by mal kazdy brat minimum zinok selen a obcas probiotika, dalsie su v poradi ucinnosti:
L-lysin, aloe vera,echinacea, baza astragalus, GSE, oreganovy olej, lapacho, collostrum, extrakt z olivovych listov a larrea tridentata(chaparal)