Otázky na RNG

RNG

radecka, len sa pytaj ked mas otazky. Zatial dieta berie vsetko, co by ma napadlo mu dat (tj s enzymami dokopy)
Mozes pridat trochu vitaminu C alebo nahradit quercitin curcuminom a dumbierom, tie su ucinnejsie protizapalove, quercitin je zase vhodnejsi proti vzdusnym alergiam.

RNG

navi velmi obsazny clanok na selen. Ma jednu chybu, ked hovori o nerozpustnych selenidoch, lebo za prve, cisty selen do tela nedostavame a aj selenidy su nepatrne rozpustne/zlucovane v roznych telesnych tekutinach, takze selen(selenove organicke zluceniny) je chelator ortuti(namerane v moci), ovela ucinnejsi(vyssia afinita) ako sira a jej organicke zluceniny.

RNG

hajnesz, treba brat enzymi hodinu pred jedlom a natierat si spodok brucha raz do tyzdna 10kvapiek jodovej tinktury, ako som tu spominal mnohokrat pri roznych nepotrebnych tkanivach ako cystym myomy, hrcky, tumory...

delphia

hajnesz, ne na cysty RNG poradil enzymi 3x1 hod. pred jedlom a jod na podbrusie raz tyzdenne 10 kv.

jod uz mam, ale v lucenci uz enzymi nemaju, a este som si nezohnala nejake ucinne.

delphia

RNG prosim, co by si doporucil na arytmiu srdca. mamku dnes hospitalizovali s nepravidelnou cinnostou srdca. dakujem

hajnesz

Ahoj RNG! Ja mám takú otázku, že čo by som mala používať na cystu na vaječníkoch, aby mi vstrebávala. Chcú ma operovať, ale ja by som radšej zbavila inak. Čo ty na to? Aké možnosti mám? Čo na to používať? Ďakujem!! Súrne!

RNG

zdurene uzliny=infekcia alebo zapal niekde v tele. Takze treba brat tie rozne antimikrobialne aj veci na cistenie tela, pripadne protizapalove a cistiace, kym sa tie mikroby a toxiny nedostanu prec a uzliny odpuchnu.

RNG

koloidne striebro by malo byt v izbovej teplote a nikdy nic do neho nepridavaj!
Niekto hovori, ze nemoze byt ani na svetle, ale ja som to nepozorovasl a skusil som dat flasku ku oknu na dlhe mesiace. Nepoznal som to na koncentracii az za rok, kde da povodna koncentracia 6.7 ppm zmenila na 6.5 ppm. Takze pokial tam nieco neprilejes, tak sa to dlho drzi ucinne.