Otázky na RNG

RNG

radecka, odporucam aspon 1 gram pre dieta, ci uz ako cistej kyseliny askorbovej pouzitej na okyslenie napojov a jediel alebo neutralneho(buffered C a ester C)

luliana

OK RNG , to som rada. v suvislost s B12 som citala ze treba pre spravne vstrebavanie kys. listovej tak preto som sa pytala kde to najst. tie kvasne produkty tam patria i jogurty ci len kysla kapusta?
no a co sa tych roznych byliniek tyka tak lekari neodporucaju rozne bylinkove produkty vratane cajov v tehotenstve vraj pre ich nepreskumany ucinok/asi na plod?/ zda sa mi to divne,hlavne teda pri chorobe v tehotenstve som myslela ze take byliny su lepsie nez lieky, tak teraz neviem. preco myslis ze to teda lekari neodporucaju, vies vysvetlit?
clovek potom nevie ako si pomoct

tiskar

dobry den rng, mohol by si mi poradit ako postupovat pri castych zapaloch ucha u 9r.syna, doplnam mu zinok, C.pozdravujem

Navy

RNG, tuto doporučujú selen bez kvasníc, ale zároveň organický. Čo si o tom myslíš? www.magazinluna.sk Chcel som si kúpiť tento -odkaz odstránený- , čo by si robil na mojom mieste ohľadom selénu?

radecka

ten vit.C mozem kupit aj z lekarne?kedze uz nie je v Lucenci,a aka davka by bola pre syna vhodna?sledujem to tu skoro vzdy,ale niekedy mam z toho chaos,hlavne,ked ide o deti.Ale vela veci som sa tu od vas naucila,za co vam pekne d

RNG

zjavili.
Zabudol som aj na take toxiny ako napr plesnove(aflatoxin) a rozne vylucovane roznymi inymi mikrobialnymi, ktore sa daju odmorit hlavne enzymami a vodou.

RNG

Navi, zaujimave ze sa tej Ivanke tie problemy odrazu zjacili, nie postupne. Nuz a co sa tyka pobytu v nemocnici, zabudla tam dolozit ake mnozstvo roznych liekov tam brala, z ktorych kazdy mal skodlive postranne ucinky.
Mozno, ze v jej pripade to bola hlavne ortut, ale pochybujem, ze len ortut, ved zamorenia co ovplyvnuje cinnost mozgu je plno, na nestastie, aj ked sa dnes pozornost sustreduje hlavne na ortut a plomby.
Ja vidim problem napr aj s kadmiom(baterie), olovom(olovnaty benzin), arzenom, hlinikom(antiacidy!!!) a pravdepodobner aj inymi.
Takze chelacia by mala byt v zaujme ocistenia tela od zamorenia aj ludom co nemaju zatial ziadne priznaky zo zamorenia.

RNG

delphia, arrytmia je obvykle spojena s nedostatkom horcika(magnezium) , niekedy aj draslika.
Dobry zdroj magnezia je laktat alebo citrat a glycinat.
Na draslik je zelenina a sol so znizenym obsahom sodika(najdes v Bille)