prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
pan RNG chcela by som sa opytat taku jednu mozno zvlastnu vec. vzdy po pohl.styku s partnerom mavam svrbenie.moze byt, ze ma nieco on a prenesie to na mna? aj ked sa lieci mastou canesten. ja mavam vysledky kultivacie zazrakom v poriadku. mam aj vytok a som po konizacii cca 2 mesiace a vytok mi nepresiel. budem vdacna ak mi aj v tomto viete poradit. dakujem.
Delphia,dobra forma mineralov, hoci pri osteoporoze odporucam aj nieco obsahujuce okrem tohoto aj bor, kremik(organicky) a samozrejme vitaminy D a K.
Odporucamtento prostriedok brat aj s rybacim olejom(2-3 gramy) a 1 gramom spiruliny.
divizna, zapal zaludka znamena poskodenie funkcie vylucovania zaludocnych stiav(parietalnych buniek).
Trva niekolko rokov, kym sa zregeneruju a budu vylucovat dost kyselin, Dovtedy si ich treba doplnovat, inac sa v malokyslom zaludku rozmnozuju rozne pliagy a mas poskodene travenie.
zapaly zaludocnej sliznice su casto dosledok nakaz(kvasne, hnilobne) v zaludku, ktore sa tam udrzuju pre nedostatok kyselin. Kvasenie a hnitie v zaludku produkuje rozne drazdive latky a hnitie pokracuje aj do criev, kde moze sposobit vyvijanie plynov , ktore tlacia obsah dvanastornika s alkalickou zlcou do zaludka, ktory nie je na to stavany.
Skus brat prostriedky na zvysenie kyslosti zaludka(kyselinu z lekarni alebo Betain HCl a pepsin HCl)
Branie protizapalovych sice potlaci zapaly ale nevyriesi problem za nimi(dumbier, curcumin, bromelain, boswelin)
RNG. stale mam nejake divne problemy so zaludkom. rano ked vstanem pocity na vracanie, aj cez den niekedy. neviem co to je, lebo na gastrofibroskopii nic nezistili. mala som pred dvomi rokmi zapal crevnej sliznice, lezala som aj v nemocnici a odvtedy to mam s tym zaludkom. co myslis, nemohlo by mi pomoct caste konzumovanie suroveho cesnaku? pocula som, ze ma protivirove ucinky a celkove posilnuje organizmus.
rng, mozes sa mi prosim ta pozriet do temy - odkyslenie organizmu Dakujem.
luliana, lekari ti mozu odporucit len to o com sa na medickej fakulte ucili a to su synteticke farmaceutika. Vsetko ostatne nevedia odporucit a farmaceutika ich informuje casto zamerne mylne, aby potlacili konkurenciu doplnkov.
Naviac je vseobecne tlak lekarskeho priemyslu proti doplnkom, lebo tie im beru znacnu cast pacientov.
Pozri napr na priklade USA:
vyse 75% lekarov potajomky berie rozne doplnky ale len 1.5% ich doporuci svojim pacientom, a vyse polovica lekarov ta bude od nich silne odhovarat...
Tiskar, na to by som pouzival roztok GSE aj pit aj kvapkat do nosa. Alebo / pit aj oreganovy olej, niekolko kvapiek do vody, pozor pali.
Pripadne aj kvapkat koloidnu striebornu vodu do nosa.
Zvysenie imunity mozno dosiahnut aj branim betaglukanov.
navi ten 100 mcg selen od Swanson je fajn.Len ten navod, ze treba 50 do 200 mg je nepresny, su lekari co odporucaju az do 800 mcg v pripade viralnych napadnuti(pozri napr Julian Whittaker, MD)