prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Nuz zialbohu parazity su velmi caste u ludi, v USA ma vyse 50% ludi nejaky parazit alebo viacero v tele.
Na stastie, vacsina z nich sa nevie v tele rozmnozovat a mnohokrat sa na vonok nijako neprejavuju.
oprava , nejedna sa o vajicka ale o zive zarodky, ktore mozu dokonca cirkulovat aj v krvi, takze ich mozes dostat nakazou z jednenia nedostatocne prepeceneho masa, su hovadzie pasomnice, bravcove, rybie a tiez zakrpatele(Dwarf).Vacsie mnozsto zarodkov zjedenych naraz moze sposobit chorobu zvanu cysticercosis.
Len ked sa dostanu do traviaceho trqaktu, tam narastu na velku pasomnicu.
RNG
a ked som zjedla surovve bravcove maso ale len kusok asi 3cm na ochutnavku ,moze hrozit ze som zjedla aj pasomnicu?keby to maso bolo nakazene...teda zalezi aj na rozsahu masa alebo to je jedno ked raz maso pasovnicu ma a zjedla som co le ostiepok z neho vosla do mna?
prepac za tie otazky ale nik mi nechce pomoct a bojim sa ,nejedla som to len prvy krat ale viac krat :/
martinaT, vajicka crevnych parazitov, vcitane pasomnic su mikroskopicke. Umyvanim zeleniny sa moznost nakazy podstatne znizi.
Zelenina hnojena prirodnym hnojivom ma sancu mat parazity na sebe ovela castejsie, ako ina. Preto sa na mnohych miestach zakazalo hnojenie poli vytazkom zo zump alebo roznych dobytkarni.Fekalie sa daju spracovat tak ze sa v nich znicia parazity, zialbohu sa to casto nerobi. Preto si umyvaj vsetko, co chces jest surove velmi dobre, ked sa chces vyhnut parazitom. A maso musi byt dobre prepecene, inac aj tam mozes dostat rozne parazity, su ich desiatky, nie len pasomnica.
RNG:
pisali sme o pasomnici ak si spominas,tu pasomnicu mozem vidiet na tom mase alebo zelenine alebo sa to neda vidiet volnym okom?
no a to som o zelenine netusila,ze aj ta ju moze mat,ale len ked si ju neocistim nie?a aky je najcastejsi druh zeleniny ktory je pasomnicou nakazeny?
zdurene lymfaticke uzliny su nasledkom nejakej mikrobialnej cinnosti v tele. Takze asi mas nejaku nakazu v tele, ci uz bakterie, kvasne infekcie, virusy alebo mykoplazmy.
Jod nezduri uzliny, prave naopak.
navi, zialbohu sa zamerne rozsiruju nepravdy proti doplnkom, lebo su trnom v oku a silnou konkurenciou farmaceutickym prostriedkom.
Ked su ludia zdravsi, nepotrebuju tolko liekov a to postihne prijmy farmaceutickeho priemyslu a navstevnost lekarov a nemocnic.
Zialbohu, to je holy fakt a dosledok je propaganda proti doplnkom a silne reklamy na lieky.
montrela a ako vieš že tie hrčky sú dôsledkom jódovej tinktúry? Ja si ju tiež dávam a zatiaľ hrčky nemám. To ti povedal lekár? Možno je to zhoda náhod, aj to sa stáva.
RNG, čo majú pri detoxikácii od toxických kovov proti kvasnicovému selénu. Nepochopil som to.
Ahoj RNG, len ti chcem napisat skusenost. Mam poruchu stitnej zlazy, znizenu funkciu a uz davno som na tomto fore citala tvoje rady, ze staci pouzivat jodovu tinkturu, na doplnenie jodu atd. Stalo sa a uz nikdy viac. Na tele sa mi spravili 3 hrcky, jednu si nahmatam z boku na krku, jednu na vonkajsom pysku a jednu pri pazuche. Su neskodne, ale su dosledkom jodovej tinktury....takze, radsej beriem predpisane tabletky. Pouzivala som jodovu tinkturu asi 2 mesiace a vysadila som lieky, sla som na kontrolu a vysledky ma milo prekvapili, lekarka mi vysadila lieky, lebo moja stitna zlaza fungovala ako ma. Takze, funguje to, ale ma to neziaduce nasledky vo forme hrciek...len tolko.