Otázky na RNG

RNG

navi,, pol 25 miligramovej pilulky alebo 25 mg kazdy druhy den. Ono by to malo byt vlastne podla vahy a nie podla veku

RNG

martina T, ked sa v tom mase nachadzaju zarodky pasomnice(su mikroskopicke, takze ich nevidis) tak mozes zjedenim aj celkom maleho suroveho kuska pasomnicu dostat. Nemusi sa ale dostat do treaviaceho traktu, moze zit urcity cas v krvnom obehu a potom ako cysta v svalstve, roznych organoch vcitane mozgu.
Mimochodom zabudol som pripomenut, ze casta je nakaza aj z fekaliami (vykalmi, presak z chlievov) vo studnicnej vode.
A ked tu pouzivaju na zavlazovanie zeleniny aj tak sa nakaza prenesie

opoli

RNG prosim ta porad, moj syn je na svoj vek nizky a kamarat mi odporucil calostrum, ktore vraj zvysuje rastove faktory, hladal som na nete a nasiel som toto
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-

ktore z tych dvoch sa vyse oplati?? keby si vedelnasjt nieco lepsie budem ti vdacny...alebo sa to da kupit aj v lekarni??

je to normalne

dobry vecer p.RNG. nedavno som vam pisal ze mi trpnu ruky ze som strasne nervozny a poradili ste mi brat lecitin a minerals
prestali mi trpnut ruky som menej nervozny beriem toto -odkaz odstránený- 2*denne po dve tabletky gaba mladost 2*denne po jednej a l-trypfoman 1 vecer .. xcle by som sa vam podakovat a este spytat ci tato moja kombinacia je ok za skoru odpoved dakujem s pozdravom ivan T. ps namiesto toho l- tryp som xcel 5-htp ale nie a nie zohnat keby ste pls mali niake info link kontakt poprosil by som vas ...

martinaT

aha uz chapem az teraz som citala opravu RNG,no a tu na slovensku je to caste v dnesnej dobe?ccasto sa vyskituju v mesach tie pasomnice alebo ani nie?

montrela

RNG
Nemam v tele nic z toho, bola som po kompletnej prehliadke, co sa tyka mocu, krvy a vsetko ok.A ako viem, ze z toho, lebo lebo sa tvorili pokial som brala jod, od kedy ho neberiem ziadne nove hrcky nemam. Nesnaz sa vyvratit moju osobnu skusenost tvojimi precitanymi poznatkami.

martinaT

RNG,ale to nebola odpoved na tazku,ona sa pytala ze ci aj ked zje maso ktore je poskodene pasomnicou a ked z toho masa suroveho zje 3cm tak ci uz tu pasomnicu ma v tele,alebo by musela zjest cele maso,teda vecsi kusok aby ho do tela dostala...

alla tak si to chcela objasnit?