prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
959, na 8 rocne dietas, davka GSE je 3x1 tableta dobre zapit, nie na prazdny zaludok.
Osobne ale na tieto sezonne problemy casto uprednostnujem oreganovy olej, lebo ten nielen potlaca infekciu, ale zarovej odhlienuje.
juliana, lezie na teba nejaka nakaza, bran sa. Do nosa kvapky koloidnej striebornej vody alebo GSE roztoku, brat oreganovy olej(3x2 kapsule alebo 3x3 kvapky Candiminu)
30 kvapiek GSE do pol litra vody mozes aj pit, nech sa ti to dostasne aj inde v tele, nie len v nosohltane.
lesanka, nepoznam konkretne produkty ale nieco na baze kokosoveho oleja s pridanym tukorozpustnym vitaminom C, alfa lipoickou kyselinou-to by som povazoval za regeneracne a vyzivu pre plet. Inac ostatne "mastickovanie" je pravdepodobne neucinne, lebo priestupnost koze pre vacsie molekuly je nulova.
Takze s takymi treba napravat plet zvnutra, nie zvonka(antioxidanty, fytonutrienty, resveratrol, curcumin, , vitamin C(rozne formy) arginin, ornitin a cystein na tvorenie dlhych a velkych retazcov kolagenu.
daria, depresie su sposobovane hlavne nedostatkami roznych neurotransmiterov.
Tych je , zialbohu ale, dost roznych. Najcastejsie to ale byva serotonin alebo mineraly.
Niekedy je to zly spanok sposobeny tymito nedostatkami, co postupne vedie k velkym nervovym problemom.
Takze serotonin(SJW, 5-HTP,SAM-e) a mineraly, pripadne vitaminy B, choliny a GABA, tam je zrejme treba zacat.
Inac pozri na temu depresia a ine podobne, tam mas toho plno.
RNG, dcera mi zacala kaslat, soplit.Mozem jej nasadit GSE od teba vo forme tabliet?Pomoze jej to? Ak ano,tak kolko denne?Ma 8 rokov.Dakujem za skoru odpoved.
A tiez okrem toho jej mozem podavat aj vit.C, E , selen, zinok?Moze sa to subezne s GSE?
naroko3. nik ti neurobi potrat po 12 tyzdni teh. ! dieta je pomaly schone zivota,je to tvoje dieta. potrat by bol indikovany, iba ak by bolo poskodene alebo ta ohrozovalo na zivote. ale aj to maximalne do 24 tyzdna. tes sa na dieta ak je vsetko vporiadku, a budes mat krasne zdrave babatko, je to najvacsi dar na svete, no a po narodeni,ak su vzahy s muzom uz teraz taketo, sa pravdepodobne este zhorsia, musis to nejak vyriesit aj v zaujme toho maleho tvora,lebo budes unavena a nervozna, nevyspata,ked ti muz nepomoze a aby na to nedoplatilo tvoje dieta, nesmies si to vybijat na nom, ono za nic nemoze, pottrebuje aspon teba, tvoju lasku...a ked sa na teba prvykrat usmeje-tak to bude nadherne...drzim paste a mysli na babetko,nielen teraz,ale i po narodeni, nemoze za to!
RNG takze som zaradila do jedalneho listka v tehotenstve aj tu spirulinu :)))
... predvcerom som si vsimla bolestive zdurene uzliny na krku. odvcera ma trochu pobolieva hrdlo a trochu soplim, semtam kychnem atak. co sa da robit aby som sa toho rychlo zbavila a neochorela-teda viac a zaroven neublizila babu?som len v 10 tyzdni
RNG nemas nejake nove info z oblasti kozmetologie- dobry pripravok proti starnutiu pleti na tvar? nech sme aj my tu krasne a s peknou pletou :))
dakujem
RNG dlhsiu dobu trpim neznesitelnymi depresiami,kazim si tym vztah,nedokazem sa pripravovat na skusky co sposobuje bludny kruh ze som uplne neschopna nic neviem nic nedokazem...myslis ze v tomto stave by mi este pomohlo zacat brat St johns wort?a kde by som ho teraz mohla zohnat,tvoj obchod uz nefunguje??alebo som uz rovno zrela na psychiatriu a antidepresiva?
nakoro3 ty si z pomocnej skoly?chcela by som vidiet toho doktora,co by ti urobil v 6mes potrat z tvojho rozmaru.nenechaj sa ponizovat partnerom/ak sa da tak nazvat/a okamzite mu ukaz dvere.ja mam 2kamaratky,kt. tak urobili ako tehotne a nebanuju,ze sa tak rozhodli.aj oni boli viac bite,ako syte.on sa urcite nezmeni,je to jednoducho v nom!