prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
rng prosim ta odpovedz si tu na to aby si pomahal nie?ano priznavam si to ze som debil ale uz neznasam pocuvat nadavky v skole ako ma kazdy uraza a vyuziva moju vahu a silu na bitky a sikanuju ma stale chodim dommov s placom aj ked to je pre 14rocneho chalana hanba ale hanbim sa tak prosim odpovedz mi na moje otazky prosim chcem vediet na com som
ako ovplyvnovat zvysenu hladinu kalcia v krvi a tiez jeho vylucovanie mocom? dotycna /72 rocna/ ma aj oblickove kamene.
RNG, moju otazku si preskocil.Pytala som sa ta, ze ked mam malo draslika v krvi, znamena to, ze v bunkach, v tele ho mam este menej? Alebo to nezavisi od toho, kolko ho mam v krvi?Krce, aritmie srdca nastastie nemam.Dakujem
A mozem mat z toho tie stavy?Myslim ze to moze narusat moj smiech?Asi ma to otravilo vsak?Test EAV mi ukaze co to je?A ako dlho sa taka vec lieci?Priblizne mesiac,6.mesiacov rok.?Nevies neake stranky kde najdem neake infoske alebo to je candidoza?
rudinko, biely jazyk su plesne a kvasne kultury v tele.
Pach z ust znamena silnu nakazu
nina 56, betain HCl prichadza v tabletkach a moze ho pouzivat ktorkolvek, kto ma problemy s travenim
lenivec, si na hlavu padly, ani sa nezdrzujem s odpovedou
oooo, "pohlavna" chlamidia, tj chlamidia trachomis sa da vykynozit antibiotikami pomerne rychlo, najneskor za mesiac.
Spirulina je vyborne jedlo, velmi koncentrovana zivina, dobra kedykolvek.Aj v tehotenstve alebo pri kojeni.
Martina, crevnych parazitov je mnozstvo a nielenze nam uberaju latky z potravin ale aj vydavaju rozne toxiny, ktore telomabsorbuje.