Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázky na RNG

rudinko

RNG A ty co si myslis o tej ortuti?Podla teba sa da candidy zbavit v pohode?Aj ked mas amalganove vyplne?Ten olej a GSE dostanem aj v lekarni?

monka11

rng ale ja si to neviem odtial objednat a bolo by to financne velmi narocne objednat si neviem odkial nejaky produkt.nemaju nahodou aj v Londyne nejake obchody,mam tam segru,tak jedine tak by to slo

RNG

monka, nie, pokial nezacnu predavat vyrobky firmy NBTY. Zatial to mozes dostat cez internet napr z www.hollandandbarrett.com alebo -odkaz odstránený-
Ja som to mal ale zialbohu obrat obchodov nebol dostatocny a dalej som nebol schopny operovat so stratou.
4.5 roka bolo akurat dost.

RNG

navi, pravdepodobnost tam je dost velka.
Byt tebou, skosim oreganovy olej alebo pit caj z lapacha.A definitivne zamenit ine rastlinne oleje a "masla" za kokosovy olej, pripadne aj olivovy, orechovy, hroznovy, lanovy a ine, ktore su setrne extrahovane(panenske alebo aspon za studena extrahovane neskodnymi latkami.)

puma127

RNG
chcela by som sa opytat naco je pasomnica uzitocna??je vobec na nieco uzitocna?ziska sa z nej daco alebo pomaha nejakej vyrobe hnojiva alebo co?:D

Navy

RNG, s tým kvasnicovým selénom to bude asi preto, lebo pri chronickej intoxikácii ortuťou je typická kvasiková, alebo plesňová infekcia, tak aby sa kvasnicami nepodporovala.
Ako dieťa som chytlil veľmi ťažkú infekciu na ruky. Robili sa mi pluzgieriky, praskali a hnisali. Deformovali sa mi odpadávali nechty, no proste hrôza. Desať rokov kožná nevedela zistiť, čo mi je, a nič nepomáhalo. Až po tejto dobe mi zistili testami, že sa jedná o pleňové ochorenie, a po nasadení správnej liečby, kožné ochorenie zmizlo. Zmizlo z kože, ale zmyzlo aj z tela? Liečili ma len masťou. Mám také podozrenie, či práve táto infekcia nespustila moju neschopnosť, dostatočne odbúravať toxické kovy. Čo si o tom myslíš?

psoriaticka

rng, co by si povedal na taketo zlozenie kremu s obsahom mudrej huby: Vaselinum album, Silicia, Panicum miliaceum, Chromista - (Stramenopilä)