prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Rng, kontakt neberie, tak tu je sprostredkovane: fakty.wgz.cz
Rng, čo povieš na toto? magazin.atlas.sk
RNG
ako sa moze psik alebo macka nakazit pasomnicou okrem toho,ze zje vajicko z vykalu,alebo zje surove maso?dakujem
Ahoj RNG, mal by so na teba otázku. Chcel by som deti zbaviť parazitov v tele a bol mi doporučený tento produkt od Dr Natura Paranil Jr.
www.drnatura.sk
Myslim, že to pochádza z USA. Pýtam sa preto, lebo som na produkt Colonix tejto firmy čítal tu na fóre samé negatívne príspevky. Vďaka.
Aj takto sa dá nakaziť. A keď to lekári včas nezistia, tak môže byť veľký prúser. www.24hod.sk
Citát: To nadhodenie inych toxinov, ktore su produkovane kvasnymi infekciami a plesnami je castejsie, nez si ludia uvedomuju. Masivna davka aflatoxin7u moze sposobit velke skody v mozgu a tiez v peceni. A mozno ju dostat z jedineho jedla, takych pripadov bolo dost.
velvet, skuz zavolat za ten Megavitamin for Hair do Lucenca. Ak su tam vypredani, mozes ho dostat na -odkaz odstránený- alebo si aspom pozri zlozenie a snaz sa dostat dokopy nieco podobne z toho, co vies dostat.
Vazeny pan RNG, velmi by som Vas chcela poprosit o Vas nazor!
Ake tabletky by ste mi doporucili na vlasy... vyzivu a zdravie vlasom ??!
DAKUJEM VAM VELMI PEKNE !!! :-)
rudinko, pokial viem, kandidy sa da zbavit aj napriek amalgamovym plombam. Mnoho ludi to dosiahlo, takze sa tu nejedna o nahodu.
Ale nizkosacharidiva alebo uplne bezsacharidova dieta je viacmenej nevyhnutna cast toho, tak ako aj kokosovy olej a oreganovy olej a samozrejme probiotika.
monka, Holland and Barrett(maloobchodna pobocka firmy NBTY) ma vyse 500 obchodov v Britanii a Holandsku.