prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, surne prosim o radu,napisala som ti mail,ak budes mat cas,budem rada ked odpises..dakujem vopred..:((( Cider
ano este chvilu bo pomaly zaspavam :)
Ahoj sunie si tu este?
co vlastne funguje na virusove infekcie ked atb nezaberaju?
trosku som to tu zahltila otazkami, dufam ze aspon k niecomu sa bude dat vyjadrit a este raz dakujem.
a este mi lekar povedal ze to mozu byt aj chlamydie (ja ked som v zime chora tak mam stale toto iste) lenze tie sa vraj z krvi nedaju len tak zistit, aspon nie z bezneho vysetrenia. takze mozno to uz mam v sebe par rokov a preto mi nic nepomaha?
u nasich lekarov ta tazko niekto vobec posle na RTG alebo krv, to uz musis byt skoro na umretie :(
RNG, dnes som bola na pohotovosti a v nemocnici na vysetreni lebo sa mi vratila choroba spred mesiaca a skoro som sa v noci zadusila (btw som na vysetrenie cakala asi 5 hodin v takomto stave a horucke, no comment). diagnoza je J069-infekcia hor.dych ciest ale neboli si aj tak 100%isti, vysledky z RTG pluc aj krvi su relativne ok. trapim sa s tym mesiac, ziadne ATB, lieky na alergiu ani na kasel nezaberaju. tak som si kupila to koloidne striebro a cirovital (ine vytazky z grepu v lekarni nemali). myslis ze aspon to by mi mohlo nakoniec pomoct lebo ja som uz zufala a lekari zo mna tiez. dakujem za rady.
RNG, čo hovoríš na tento názor?
Candidy sa neda zbavit niekedy aj cele roky, mozes si o tom precitat na www.doktorka.cz. 8-tyzdnova dieta je urcite zbytocna, je potrebne drzat dietu i niekolko rokov. Dieta je prisna, treba vylucit nielen cukor, ale aj med, vacsinu ovocia, muky, akekolvek sladkosti, vacsinu liekov, najma vitaminov, ktore tiez kandidu zivia. Najhorsie co na nu je su "protiplesnove" lieky, tie ju len utuzuju a robia ju agresivnejsou. Probiotika funguje iba obmedzene casove obdobie, ale hynu skor ako kandida. Najlepsi prostriedok proti nej je dieta zlozena iba zo zeleniny a chudeho masa.
Vela uspechov prajem!
Zo stránky: www.celiakia.sk
tennparanil neobsahuje nic velmi ucinne. Aj vytazok z orechov tam nie je specifikovany ako vytazok zo zelenych supiek-ten je jeden z ucinnych prostriedkov, Nevidim tam ani klinceky ani palinu pravu(artemisia absynthia) Pochybujem o akomkolvek ucinku okrem trochu pudiaceho. Aj to je len na creva, na ziadne ine parazity v tele to nemoze ucinkovat.
Pozri na antiparaziticke dr Huldy Clark, tie su velmi ucinne.
Stále som hlavne večer hladná sústavne by som niečo maškrtila, cítim hlad v žalúdku a neviem zaspať. Snažím sa proti večernému vyjedávaniu chladničky bojovať, ale moja nervozia vedie k jedlu a veľmi som pribrala. Vieš niečo poradiť, aby som nemyslela na jedlo?
RNG, chcem sa vas opytat, ze som zacala dietu + cvicenie, vaha mi isla pekne dole, ale teraz sa zastavila, ze ci na to aby sa zase pohla smerom dole musim viac cvicit, alebo zotrvat v tom, nepolavit a samo sa to pohne.