Otázky na RNG

RNG

elesar, amonium alum je or ammonium aluminium sulfate dodecahudrate, tj siran hlinito amonny. Rozpusta sa vo vode, tj prestupuje aj cez kozu, ale v trjto vazbe je dost nepravdepodobne skodlivy, lebo telo nevie sirany rozbit a tak sa z nich aluminium nemoze dostat von.
Krystal alumu sa pouziva starocia na potlacenie bakterialnych pochodov, doma ho moj otec pouzival po holeni a nazyval ho kamenec.
Aj ja ho mam a obcas pouzijem.

RNG

oblickove kamene nie su z prebytku kalcia, ale jeho nespravnych foriem, (nerozpustnych vo vode), ako napr stavelany vapenate(calcium oxalate).
.... Vylucovanie sa da ciastocne znizit branim magnezia, a tak sa cast vapnika spolu s magneziom pouzije na kosti.
......
Nespravne formy vapnika su stavelany(nachadzaju sa v niektorych jedlach ako stiav,rebarbora, spenat a vnutornosti),
anorganicky viazany vapnik ako
uhlicitan,
siran,
fosfat alebo
kyslicnik a hydroxyd
(nachadza sa v mineralnych vodach a v mnohych nekvalitnych mineralovych doplnkoch)

RNG

959, kolko draslika mas v tkanive, na to nemozem nijak spekulovat, ale asi nie primalo, kedze nemas krce ani slabost, ktora z nizkeho obsahu vo svaloch vyplyva

Navy

RNG. Keď pri chelácii od ortuti radia selén, tak píšu, že bez kvasníc. Nikde nepíšu prečo, a tak ma napadlo, či to nie je kvôli tomu, že kvasnicový sa dlhšie zdržiava v tele, takže pomalšie vyplavuje ortuť.

puma127

ahojky chcem sa opytat tiez ohladom pasomnice ,ked neberiem lieky na pasomnicu ,tak stale stale rastie,a ja mam extremnu podvahu 15,6 ,moze mi sposobit aj smrt?kedze neberiem ziadne tabletky ?

elesar

RNG...prosim ta vies mi povedat, co je to ammonium alum??? udajne je to sol hlinika, ktora neprestupuje pokozkou a preto deodoranty, ktore ju obsahuju nie su zdraviu skodlive. je tomu tak??? vdaka.

lenivec1

a mal som sa stale pozerat na svet len z nadavok typu :ty tucniak vyzeras jak snehuliak ty vajcak vsetky tuky ti odrezem a pod. zato som ju zjedol aby som uz nepriberal tolko ja len chcem vediet ze ked som ten clanok zo stolice zjedol ze ci mam teraz tu pasomnicu alebo nie...to je vsetko
preco ma akzdy berie ako keby som zabil cloveka?ano trosku som to s nou prehnal s tou pasomnicou ale uz nedokazem zit tak ze raz za den si dam dokopy 2celozrne rozky chcem jest uz normalne a nepriberat tak RNG prosim odpovedz prosim

beauty women

lenivec1, RNG tu nie je na to, aby takymto "brzdam" ako si ty odpovedal. on to totizto robi z vlastnej iniciativy a dobrovolne a teda si moze vybrat, komu odpovie a komu nie. a v tvojom pripade s nim suhlasim.
.. ty nepotrebujes jeho rady, ale rady psychologa