prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Potrat nikomu v 6 mesiaci neodporucam, ani inac nie som s potratmi nadseny.
Ak mas partnera, ktory je surovy a neda sa s nim zit, rozid sa co najskorej. Dospeli ludia sa uz len velmi malo menia, ked je to v nom, bude to takto aj dalej pokracovat a znicis si zivot.
Clovek, ktory je schopny udriet tehotnu zenu patri do vazenia(alebo do blazninca).
Ako si si mohla takeho vybrat?!?
JA BY SOM SA CHCELA OPYTAT KED CHEM IST NA POTRAR CO MAM ROBIT SOM V 6 MESIACI ZISTILA SOM ZE MOJ PARTNER NIEJE AKO PREDTYM KUMNE MILI ALE AJ DOLEZITEJSIE VECI VOBEC MI NEPOMAHA BIJE MA NIELEN FYZICKY ALE AJ URAZKAMI JA TO NECHEM ANI POCUVAT ANI UZ NEVLADZEM NIEKEDY CHEM BRAT TABLETKY LEN ABY SOM NA VSEATKO ZABUDLA NA TIE JEHO SLOVA A URAZKY DUFAM ZE MI POMOZETE A PORATIDE
oprava 60 kvapiek GSE
Kandidoza sa da potlacit aj za 10 dni, ale musis pouzit vsetky prostriedky proti nej, nielen jede-dva. V prvom rade to je bezsacharidova dieta
potom 3+ lyzice kokosoveho oleja denne a
Oreganovy olej, 3x2 kapsule(Puritans pride) alebo z Candiminu 3x3 kvapky.
^0 kvapiek GSE(alebo 120 citrovitalu ci 40 kvapiek citricidalu) do litra vody a postupne cez den pit.
Na noc brat dobru probioticku zmes s jablkom.
Pripadne cez den zobrat aj lyzicu psylia po niekolkych dnoch, ked je kandida uz oslabena(vyhladovana) aby si ju vymietol
cital som o pripravkoch dr Jonasa. Ale tu v USA mam podstatne lepsi vyber roznych doplnkov.Najdes aj lepsie, silnejsie zlozenia aj rozne doplnky, ktore na Slovensku vobec neexistuju.
RNG chcem sa ta este spytat.Poznas Jonasove pripravky?A ako dlho trva taka liecba candidozy?Dakujem za odpoved
Puma, pasomnice sa treba zbavit co najskor.
A surove bravcove maso jest je velmi zly napad.
ja sa strasne bojim ,dnes som prvy 3krat mala v stolici nepohyblive biele pasiky,je to zarodok pasomnice ,urcite,pretoze som jedla vela krat surove bravcove maso.No a uz teraz som dost podvyzivena,pribrat nedokazem a teraz ked mam pasomnicu uz duplom nepriberiem.Je pravda,ze sa z nej aj chudne?alebo sa z nej len nepriberie ?no lebo ked schudnem na nejakych 29kil ved to budem totalna smrtka,to nemozem zomriet?a pasomnica sa zivy iba prijmanou potravou alebo aj svalami?
este jedna otazocka,moja sesternica ma tiez pasomnicu ,ale ona lieky brat nechce a bola aj za psychologom ma 32kg a je vysoka asi 166cm,a na gastre jej zistili ze pasomnica je dlha 89cm,ani tak jej smrt nehrozi,ked lieky neberie?ja sa o nu bojim:::(((
navi, neviem
puma 127, nerozumiem tomu cislu na podvahu.
Ale neviem o nijakom pripade, ze by pasomnica sposobila smrt priamo.
Pasomnice sa da zbavit mnozstvom prostriedkov, ja som tu spomenul napr protokol dr Huldy Clark, ktory je ucinny na drvivu vacsinu parazitov.