prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
geraldine. akokolvek. Nakvapkat v leze, smrknut po stojacky, streknut rozprasovacom ,ale rob to aspon 3-4 krat denne
To iste plati na roztok GSE(citricidalu alebo citrovitalu).
Len tieto,dva nemiesaj dokopy!
Do koloidnej striebornej vody sa nesmie nic pridavat! Aj obycajna voda z vodovodu ju znici.
Ja ju pouzivam v rozprasovaci, do oci aj do nosa, obcas aj do hrdla, ked citim, ze ma skrabe. A mam ju v kupelniach aj v autach, vzdy k dispozicii, hlavne na cestach je dolezita. Striekam si ju aj na ruky, aby som si nenaniesol dotykom nejaku infekciu
RNG,
prepac, nevsimla som si, ci si mi odpovedal na vcerajsiu otazku, nemozem najst odpoved. chcem sa opytat na tu koloidnu strieb.vodu. doporucil si mi ju pouzit na znicenie virov a bakt. v dutinach a nose. akym sposobom ju mam aplikovat do dutin? lahnut, zaklonit hlavu a strieknut si tam davku stieckou, podrzat nech zaucinkuje a vysmrkat? kolko razy to mam robit? mozem ju aj kloktat ak ma bolia aj mandle ci hrdlo?
dakujem za radu.
crow, nemam ani sajnu.
Ciste biele je vitiligo, tmave a drsne su keratitidy
Skus kokosovy olej a pridaj do jednej lyzice 8 kvapiek citovitalu(4 kvapky GSE alebo 2 kvapky citricidalu).
Ak je to nieco s plesnami, skus dat do lyzice kokosoveho oleja 2 kvapky candiminu.
Nezabudni to dobre premiesat a az potom naniest na kozu.
Pan RNG, velmi by som sa Vas chcela spytat na jeden moj asi kozny problem!
Robia sa mi na oboch ramenach,ale len na ramenach,nikde inde po tele nie.. biele na dotyk drsne flacky asi 2X2cm ... Natierala som si to uz kadecim cez prirodne oleje az po lieky od koznej.. .Ale stale ziadne zlepsenie.
DAKUJEM VAM VELMI SRDECNE ZA VASU OCHOTU.
PEKNY VECER PRAJEM
riedit sa da vodkou(40% alkohol)
klazdu neznamu latku, od liekov, cez doplnky az po jedla treba zacat s velmi malou davkou, aby pripadna mozna alergicka reakcia nebola privelka.
Neviem o privela ludoch s alergiou na jod, lebo jod je v tele potrebny na rozne procesy, vcitane hormonalnych a enzymatickych. Telo bez jodu nemoze operovat.
Niekto je citlivy na jodovu tinkturu, tak ju treba zriedit na polovicu i viac, a naniest na kozu na "svetlejsi" flak.
co v pripade, ak dotycny ma alergiu na jod a o tom nevie a aplikuje si na kozu jodovu tinkturu?
medusa, prakticky skoro nikto nema privela kyseliny.
Pala je priznakom kvasenia v zaludku ked kvasne plynu a peny nasilne otvoria uzaver zaludka a do pazeraka sa natlaci obsah zaludka a tam pali.
A kvasenie moze nastat len vtedy, ked je v zaludku PRIMALO kyseliny.
Zhorsene travenie samozrejme zamoruje telo nedotravenymi latkami(toxiny a rozne zhluky) a to prispieva k zhorseniu pokozky.Vtedy treba brat doplnok obsahujuci kyseliny a enzymi. Najdi si temy naduvanie, travenie a pod.
....
Je tu aj spojenie s hormonami, lebo acne sa tvoria pri prebytku hormonu DHT, co sa da zmiernit branim zinku a vytazku z korenov zihlavy.
......
Tiez je mozne zamorenie sposobene cinnostou Helikobakteru pilori.
Takze si to daj presetrit
katu5ik, moc obsahuje kyselinu mocovu(urea) ktory je dezinfekcny.
Je to stara znama vec, ze moc pomaha sterilizovat plet.
.....
Osobne vsak davam prednost napr roztoku GSE alebo koloidnej striebornej vode a samozrejme na plet kokosovenu oleju.
......
Ale mnoho ludi to tu uz spominalo z osobnych skusenosti, ze to mnohym pracuje.
katkaxxx, hlavne viac vody!