Otázky na RNG

fiona

ahoj RNG, prosim ta nevies co by bolo vhodne, posledne dni ma priserne opuchy pod ocami, hotove vacky. uz neviem ako mam v noci spat, pouzivam ocne kremy a nic nepomaha. moze to byt z nedostatku vody alebo zadrziavania vody? lebo v poslednej dobe malo pijem, nestiham kvoli koncorocnym stresom.

luliana

RNG niekde si pisal ze cokolada obsahuje vela kofeinu...
mozem ju teda jest v tehotenstve???
LEBO KAVU SOM VYPUSTILA KED SOM SA O TEHOTNOSTI DOZVEDELA, ALE PIJEM CIERNY AJ ZELENY CAJ PO CELY DEN,LEBO INE MI MOC NECHUTI A VIEM ZE TIEZ OBSAHUJU KOFEIN. NEUSKODI TO?? A TIEZ JEM DENNE COKOLADU LEBO MI CHUTI :( TAK CO, MAM TIE VECI VYLUCIT, AK UZ NIEJE POZDE?

lesanka

RNG, pri zapale mozem kombinovat citrovital 60 kv/ 1 liter vody a koloidne stribro?-odkaz odstránený-

kolko koloid. stribra na den?
Dakujem

RNG

navi, trebars ty nepouzijes vobec mikrovlnku, ale cely potravinarsky priemysel ich pouziva , aj vsetky restauracie, takze by si si vsetko musel pripravovat doma zo surovin, cerstvych/panenskych sam....
Obcas sa mi podari zenu nahovorit na pripravu jediel zo surovin bez pouzitia mikrovlnky, ale nie vzdy. Aj ona ma rada ocas ist do restauracie alebo si ulahcit pracu kupenim hotovych potravinarskych vyrobkov a polotovarov.
Iste aj v doplnkovom priemysle vyuzivaju mikrovlnne zohrievanie....

RNG

luse, co beries je vsetko dobre, nezabudni to,dobre zapit vodou.
Na roztraseny zaludok v tehotenstve odporucam brat trochu dumbieru, cerstvy koren alebo si kandizuj(povar v cukrovej vode a vysus v peci pri 90 stupnoch celzia, cukrovu vodu nevyhod, zide sa ako syrup do vodu ci sodovej vody na vyrobu praveho Gingerale)