prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
sad girl, astragalus, davka 2x500 mg, kde ho zozenies nemam ani sajnu, ja som ho mal v predajniach povodne. Ma ho v svojom sortimente napr firma Swansonvitamins
jedna, kazdy mame predispoziciu na diabetes 2, hlavne ked sa stravujeme obvyklym dnesnym sposobom= bielene muky cukry, skroboviny, hydrogenizovane"rastlinne" tuky a masla.
Kto je menej sacharidov a to podla moznosti len v celozrnnej forme, viacej zeleniny, ovocia a primerane mnozstvo bielkovin, orechy a semena a len panenske rastlinne tuky, ten si sancu diabetes 2 znizuje temer na minimum. Naviac ked kazdodenne cvici alebo chodi na prechadzky, pravdepodobnost je este mizivejsia
privelq kreatinu, ako aj prakticky privela vsetkeho moze uskodit. Bezne sa berie creatine az do 5 gramov rozdelene na niekolko davok, a treba pri tom pit hromadu vody. Predavkovanie 10-20 mg vedie k otrave zaludka a vracaniu.
Osobne ja by som neodporucal viac, ako 2-3 gramy
prosim o radu: co mam uzivat, ak mam predispoziciu na diabetes 2. stupna? obaja moji rodicia ho maju. mama uziva peroralne natidiabetika a otec je na diete. ja som uz tiez mala raz namerany vyssi cukor v krvi. opakovane sa uz nevyskytol.
deakujem
RNG, moze kreatin nejako zdravotne uskodit? Priatel to berie, nejaky novsi typ, lebo cvici a chcel by trosku pribrat ale nedari sa mu to velmi.Nemoze to mat nejake zle vedlajsie ucinky?
a-z to je len vynutena poznamka niekym nadrziavajucim farmacii. Nepoznam ziadny pripad alergie na ciste striebro, len na striebro z pridavkom niklu. V koloidnej striebornej vode je len malicko striebra(10 ppm=10 mg na liter) a aj to 99,99% cisteho.
pussa prenos z psa na cloveka je dost casty, ked sa pes pohybuje v tom istom priestore.
ewraldine, akokolvek si to do nosa das je fajn. Ja pouzivam alebo rozpresovac alebo kvapatko a prudko smrknem dovnutra, taze mi to natiahne kvapky aj ked sedim. Da sa to kvapkat do nosa aj po leziacky...
Mozes ju kloktat aj pit(na zaludocne problemy)Dokonca sa da dat aj do oci(5-40 ppm koncentracia)
Rng, a co tato poznamka na jednej stranke o pouziti koloidneho striebra?
Neužívať pri precitlivelosti na metalické striebro!
ako zistim, ci nie som citlivy na metalicke striebro? mam si ist dat urobit testy u alergologa?