prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Delphia ďakujem a môže sa to užívať spolu? Ďakujem
RNG niekde si pisal ze cokolada obsahuje vela kofeinu...
mozem ju teda jest v tehotenstve???
LEBO KAVU SOM VYPUSTILA KED SOM SA O TEHOTNOSTI DOZVEDELA, ALE PIJEM CIERNY AJ ZELENY CAJ PO CELY DEN,LEBO INE MI MOC NECHUTI A VIEM ZE TIEZ OBSAHUJU KOFEIN. NEUSKODI TO?? A TIEZ JEM DENNE COKOLADU LEBO MI CHUTI :( TAK CO, MAM TIE VECI VYLUCIT, AK UZ NIEJE POZDE?
RNG,mam 16,5 rocnu dceru, v auguste jej zacali padat vlasy zaroven sa jej zacali robit vyrazky na tvari, chrbte a dekolte. Boli sme u koznej, dala vodicku na potieranie vlasovej pokozky a odporucila sampon Anaphase a tbl. Anacaps (Ducray). Berie to treti mesiac, aj sa jej to zlepsilo, vlasy az tak nepadaju. V poslednej dobe sa stazuje, ze ked sa naje boli ju brucho, alebo nechce jest, ze jej nechuti. Raz odpadla, to mala aj menzes, asi bola zoslabnuta. Mozu to robit tie Anacaps tablety? Mala by nieco brat na imunitu alebo travenie? Ked bola mala bola chudokrvna, uz tento rok som s nou bola na vysetrenie krvi, mala v poriadku.
RNG ďakujem za odpoveď,tie kvapky CANDIMIN mám kvapkať asi do nosa,však.Koľko kvapiek a koľko krát za deň?Ak je CANDIMIN do nosa môžem súčasne aj brať tien CITROVITAL?Ako dlho by sa mali užívať?Veľmi pekne Vám ďakujem
sexo, arasidy mozu byt pred prazenim cerstvo po vyorani napadnute plesnami, ked su dostatocne rychlo nevysusene a spracovane, ked lezia na velkych hromadach v teplom a vlhkom pocasi.
Takze problem nie je s arasidami, ale ich spracovanim.
V USA uz maju normy na vyhodnocovanie zamorenia arasidov plesnami a tu sa situacia podstatne zlepsila(max pripustne normy na aflatoxin prinutili vyrobcov a pestovatelov znacne urychlit spracovanie a tak sa vyhnut plesniam). Zialbohu, v inych krajinach to este nie je a nevies nikdy, ake vyrobky Slovenski obchodnici predavaju...
na nosohltanove zahlienenia a zahlienenia plyc(z nosohltanu hlavne) je pravdepodobne najlepsi oreganovy olej.(doma Candimin kvapky,ja som mal v obchodoch oreganovy olej v kapsuliach, ten sa lahko hltal, hlavne dolezite pre plucne infekcie, kde treba tejto uzitocnej koreniny pomerne viac)
Odhlienit pomaha aj NAC(acc) ale oreganovy olej je aj silne antimikrobialny, tj potlaca dovody pre zahlienenie, vcitane roznych moznych bakterii,viralnych nakaz, kvasnych kultur a plesni.
Na kvapkanie do nosa je ale vhodnejsi GSE roztok(citrovital, citricidal) alebo koloidna strieborna voda, niekolkokrat denne.
RNG, su arasidy naozaj nezdrave, zaplesnuju telo?Nemam ich radsej konzumovat?
RNG prosím o radu.Pred mesiacom som vybrala antibiotiká.Ešte dnes nie som v poriadku.Stále mám zahlienené dutiny,akoby stále nádchu keby som mala,tečie mi z nosa,zle sa mi dýcha,chuchmem akoby keby som nachladla iba teraz.Pociťujem aj bolesť v ľavej strane dutín.Prosím Vás poraďte mi .Ďakujem Vám a prajem pekný deň