prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dakujem RNG. mala som na mysli prave tie vaginalne vyplachy ;)
este raz vdaka
otazka na Rng.Dobry den pan RNG.Ani si neviete predstavit ako dlho hladam cloveka ako ste Vy. Nebyt toho ze ze som po op.TEP l.coxy tak vas ani nenajdem. Vela ludi vam dakuje za pomoc a rady ktore ste im poskytol. Chcem vas poprosit , poradite aj mne?Lebo citam ze uz koncite atd. Teda mna trapia bazaliomy uz asi 9 rokov co sa vyskytuju. 5 krat histologia vysla car.basocellulare multiplic. superficialny. Mam 46r. Ak je nejaka nadej ze by sa prestali sirit tak by som bola velmi stastna. Som na fore nova tak ak mi budete chciet poradit poradte mi kde presne si mam hladat doplnky. ak si najdete cas tak piste na bozena.ruzinska@centrum.sk dakujem
osobne som sa rozhodol nedavat do fora , tj nepropagovat nazory tych co chcu dezinformovat ludi a lekarov.
Takych je dost a je za nimi velmi silna a dobre organizovana skupina, vlastne skupiny.
Maju v tom prsty vsetci ucastnici zdravotneho priemyslu, od poistovni, ktore dostavaju financne z toho najviac, cez
farmaciu,
vyrobcov lekarskych zariadeni, nemocnice az po samotnych
lekarov.
Tito vsetci ziju s toho, ze su ludia chori a keby boli zdravsi, ubudnu im zakaznici a s tym aj prijmy.
Takze nemozes nijak logicky ocakavat v tomto svete
zalozenom na peniazoch,
ze by sa nebranili proti stratam, ktore im
doplnky a
zlepsena prevencia chorob s nimi sposobili.
Mozno niektori lekari este su verni Hippokratickej prisahe pomahat ludom za kazdych okolnosti,
ale ostatne zlozky zdravotneho priemyslu rozhodne nie,
ti tu prisahu ani neskladaju
ani nehodlaju dodrziavat.
Pre nich je ako vsade v priemysle dolezity
obrat a zisk.
No, konečne si sa k tomu vyjadril. Minule si to asi prehliadol, lebo si na to nezareagoval.
navi, uvedeny link je nie na informacie, ale dezinformacie platene zrejme farmaceutickym priemyslom.
Bravcova mast lepsia nez kokosovy olej???
Antioxidanty skodlive???
Ze sa nehambia tak klamat ludi.
fiona, telo zadrziava vodu, ked malo pijes. Vtedy je "presolene"
luliana, su aj velmi chutne ovocne caje. Trochu kofeinu neuskodi, ale neprehanaj to.
lesanka, neviem o aky zapal sa jedna.
Koloidne striebro je vhodne do oci do nosa, a na pitie, kde pomaha v hrdle a zaludku. Da sa rozprasene aj inhalovat do pluc.
V zaludku sice vybije bakterie a kvasne kultury, ale sa viacmenej za par minut znehodnoti zaludocnymi kyselinami. Na to aby striebro pracovalo inde v tele, treba ho brat masivne davky, co som nikdy neodporucal
Na zaludok a hrdlo davka je 4x1-2 luzice denne.
Na vaginalne vyplachy-raz denne.
Do nosa a do oci sa strieka viackrat denne.
Koloidne striebro sa nesmie miesat s nicim, cokolvek do neho pridas ho deaktivuje.
Ked chces pouzivat aj citricidal(GSE, citrovital) daj medzi ne pauzu aspon 15 minut.
Toto fórum neprepúšťa určité linky, takže sprostredkovane fakty.wgz.cz kliknite na text vpravo hore.
Ešte jeden pokus: fakty.wgz.cz