Otázky na RNG

RNG

mirka 33, podla mojich skusenosti treba pouzit 3x3 kvapky candiminu denne. Najlepsie sa rozptyli vo vode, kde candimin najprv rozpustis v 9x tolko vodky, dobre pretrepes pred pouzitim a z tejto zmesi das 3x30 kvapiek do vody-dostanes taku mliecnu emulziu, candimin ti nezostane plavat na povrchu ale sa rozptyli (emulzifikuje) vo vode.

luse

Dobry den Rng, mohli by ste mi prosim poradit co mi zmierni tehotenske nevolnosti. A chcela by som vas este poprosit, uzivam tieto vitaminy: rano 1tabletku bromelain a qercetin-na alergiu, 1gram omega 3, obed 1tab.stress B, 25mg zinok, 200mcg selen, vitam E, Ccko si zarabam C crystals-1lyzicku do 2litrov vody, 1gram omega 3-6-9, vecer 1g max EPA, kazdy druhy den 2spiruliny + 1bone reinforcer, a raz za tyzden probiotika.Co z toho je nevhodne v tehotenstve a co by som si mala este pridat. Dakujem velmi pekne.

mirka11

RNG Veľmi pekne ďakujem za odpoveď.Chcem Vás ešte poprosiť,CANDIMIN mám teda užívať koľko kvapiek ako často,treba ho aj riediť? RNG ďakujem za ochotu.

radecka

Nastastie Betain HCL este mam,lebo ho uzivam aj ja,ako casto mu ho mam davat a kolko.Pred dvoma tyzdnami mal branu krv,vsetko bolo v norme,ziadny zapal,ale tie problemy sa zvraznili az teraz posledne dni.Ale teraz nas cakaju vysetrenia kvoli zvacsenym uzlinam.Ale aj tak nechapem z coho ma zazivacie problemy,asi ten Mikulas narobil svoje-sladkosti a tak.dakujem

RNG

inac zapal by malo byt vidiet na krvi, poskodenie pankreasu a zaludka sa mohlo odohrat za niekolko dni a trva dlhy cas sa z toho zregenerovat.

RNG

Pankreatinu ekvivalent 1 gram s jedlom,
bromelainu 300 GDU s jedlom.
Netreba brat oboje a moze to striedat trebars, hoci bromelain stravuje len bielkoviny a pankreatin obsahuje viacero enzymov v sebe.
Ale to nechava este otvorenu otazku kyselin, ak ma plynnatost, je nedostatok kyselin aj v zaludku a bez nich napr amylaza(skroby rozkladajuci enzym) nemoze pracovat. A to kvasenie v zaludku a pripadne aj hnitie treba zastavit.
Skus zohnat samotny Betain HCl alebo zmes Betain/pepsin. Niekto to uz sponinal tu, myslim ze Navi to niekde videl v Madarskom katalogovom obchode.
Alebo si daj v apotieke namiesat kyselinu, moze ju pit cez slamku, aby mu to neposkodilo zuby.
Dufam , ze sa mu tie funkcie zregeneruju co najskor a nebude potrebovat ziadne doplnky.
Inac zle stravene jedlo podporuje v crevach rast neziaducich kultur, od kvasnych az po hnilobne. A dieta je oslabene, lebo pri zlom traveni je podvyzivene a nevie sa poriadne branit.

radecka

Dakujem za odpoved.Hovoril ste,ze ma pravdepodobne problem s´pankreasom a zaludkom,asi to ma podrazdene,ked ho neboli,alebo moze mat aj zapal?co to mohlo vyvolat,nejake jedlo?pancreatin a bromelain mam,nestacia mu pre zaciatok tieto,pokial zozeniem dalsie.Kolko toho moze brat?Ma 16kg.