Otázky na RNG

RNG

radecka, naduvanie a vetry su z nedostatku zaludocnych kyselin a enzymov.
Zrejme mu nieco poskodilo zaludok a pankreas.
Takze bude muset btat na cas s jedlom enzymi, pokial sa mu to nezregeneruje.
Inac uzliny mozu byt zdurene aj pri zamoreni tela nerozlozenymi bielkovinami, to sa ale u mnladych ludi stava zriedka. Ale ked dietatu poriadne netravi, tak nema dost enzymov a teda ani dost enzymov na cistenie tela
S oreganovym olejom by som pokracoval dalej(povlak na jazyku) tak isto s probiotikami, lebo pri zlom traveni je crevna flora vzdy porusena a dietatu treba slusne silne enzymi pred jedlom(na vycistenie tela) aj s jedlom (na travenie). Niekto tu spominal madarsku firmu co ma celkom slusnu enzymaticku zmes.

delphia

mirka11, este som neuzivala, ale po novom roku chcem zahajit hubenie plesni v tele (az po novom roku, lebo teraz ide obdobie s mnozstvom dobrot :)) takze budem uzivat aj candimin

RNG

mirka, preboha, nie ze ta napadne kvapkat do nosa cisty candimin!!!Top je velmi silna korenina, a ja som ju do nosa nikdy neodporucal ani ked das len 3 kvapky do pohara vody!!!.
......
Citrovital das 12 kvapiek do dl vody, to mozes dat aj do nosa, do oci by som dal max 6 kvapiek do dl vody(100 ml)

medusa

RNG prosím o radu čo je účinné na akné? Roky som užívala rôzne vodičky a lieky od kožného (vrát.Roacutanne) ale stále akné pretrváva a to už som z puberty dávno vonku. Môže to súvisieť aj so žalúdkom (veľa kyseliny?)

katu5ik

ahoj RNG, chcela by som sa spýtať, že čo je pravdy na tom, že ranny moč je dobrý na pleť, keď sa ním oplachuje? ... že vraj to pomáha liečiť akné.. ma to zaujíma..Ďakujem vopred za odpoveď a pekný podvečer prajem:)

katkaxxx

Ahoj RNG, chcela by som ta poprosit o radu. Ako je najvhodnejsie sa stravovat pri zvysenej kyseline mocovej v tele? ake prirodne doplnky su vhodne? dakujem pekne

radecka

Dobry den prajem.Pisala som tu minuly tyzden,sym 3 rocny bol chory,ale ma v slabinach uzliny,berie 3 tyzdne,mozno dlhsie oreg.olej,astragalus,gse,qercetin,probiotika,tie uzliny mu nemiznu vobec.Krvne vysledky este nemam.Ale ma trapi,ze uz take 3 tyzdne mu ako keby netravilo,povlak na jazyku,zapach z ust-teraz nie,naduvanie,obcas hnacka,a v kuse zapachajuce vetry/kysle/.Co by ste mi poradl mu dat?mlieko uz mu nedavam,sladke takisto,stale to pretrvava.Doteraz taketo problemy nemal.tie doplnky,co som pisala vysie,moze brat dalej?nie je to uz pridlho pre take male dieta?dakujem

delphia

Candimin 3x3 kv. minule som citala od RNG, ze treba tie kvapky pred pozitim zmiesat v ČL vodky a tak naliat do pohara vody a tak vypit, nakolko drazdi hrdlo a bez tej vodky by sa len vo vode prilepil na stenu pohara.

dufam za RNG sa nepohneva, ze mu "kafrem" do remesla, ale ja jeho cenne rady si zapisujem a nakolko sa tu velmi vela otazok opakuje, tak som si dovolila odpovedat, aby sa on mohol venovat otazke a problematike, ktorej sa mozno este nevyjadril (ak take nieco vobec este je). pekny den :)

mirka11

Delphia ešte som zabudla CANDIMIN koľko kvapiek Koľko krát za deň?Alebo sa to dočítam na príbalovom letáčiku?Díky