Otázky na RNG

luse

Este by som sa chcela spytat na tieto veci-nasla som to na internete a chcela by som vediet vas nazor:
"alchemilka končistolaločná (môže sa piť až od 3. mesiaca)
aloe vera – vyvoláva prekrvenie orgánov panvy a tým aj potrat, má silný preháňavý účinok
ďumbier lekársky (zázvor) - na začiatku tehotenstva užívajte veľmi opatrne, aj keď sa v predpísaných dávkach môže bezpečne užívať pri rannej nevoľnosti, vo väčšom množstve môže spôsobiť prekrvenie oblasti panvy"

luse

Rng, mozem ten dumbier sušiť v sušičke na ovocie? aj surovy? Ja som toto uz raz robila,podla vasho receptu, ale splesnelo mi to po case-neviem kde som urobila chybu.Mozem GSE pocas tehotenstva?pobolieva ma trochu hrdlo.A chcem sa este spytat, ci kokosovy olej v kolacikoch/pouzivam do kolacov namiesto stuzenych tukov-VYBORNA NAHRADA/ tiez doda energiu ako lyzica obycajneho kokos.oleja.DAKUJEM

dragonfly53

RNG, este doplnim otazku. Moze uzivat z tych styroch - pupalka, yam, damiana, Dong Quai - aj moja 16,5 rocna dcera? Ma nepravidelny menzes, aj bolesti, k lekarovi nechce ist, ze este ani sex nemala, a k lekarovi bude chodit. Medzi menzes problemy nema, tak ju az tak nenutim. dakujem a vdakabohu za tvoje znalosti.

dragonfly53

dakujem RNG, mam kelp tam l tbl. obsahuje 650 mg jodu. V lekarnach iny enzym nemaju, beriem teraz 3x5, tak budem viac, je to dost haluz popreglgat tolko tabliet. pupalka,yam,damiana a Dong Quai sa mozu vsetky,alebo niektora z nich iba? mozem s tym vsetkym aj candimin? lebo mam v nosohltane nejake problemy,asi alergicke, ale citim hlienmi zanesene hrdlo, lekar povedal, ze to je nosohltan, moze sa to laserom odstranit.

RNG

sunie ucinok koloidnej striebornej vody je len niekolko minut. A mozu sa pouzivat oboje, len nie zmiesane a aspon 15 minut od seba

RNG

dragonfly, neviem o akej jodovej tabletke
rozpravas. Cisty jod alebo jodid draselny iste nemas k dispozicii.
Mozno mas kelp a tam zalezi od toho, kolko tam je jodu.
Wobenzyme je tiez velmi sl;aby enzym a pokial neberies 20 -30 denne, nemozes ocakavat ziadne velke vysledky.
Endometrioza je ale hormonalne zavisla, takze pupalka, a hlavne yam su ovela dolezitejsie na predchadanie,, tiez damiana, a Dong Quai.
Neboj sa pouzivat potravinove doplnky, je velmi velmi nepravdepodobne, ze by si nasla nejaku kombinaciu, co nerobi dobre.

sunie

RNG teraz uzivam koloid.strieb.vodu aj citrovital, akoze sa nemaju uzivat spolu? Ci je to myslene ze citrovital sa nema nakvapkat do tej vody? To nerobim, kvapkam si ho do caju lebo je to horke. Ale inak to mozem paralelne uzivat, navzajom sa tieto pripravky neovplyvnuju, nie?

dragonfly53

RNG, mam cystu aj endometriozu-zrasty. po precitani tem som zacala brat enzymy-wobenzyme, k inemu som sa zatial nedostala- a jod 1tbl. obsahuje 650 mg. je mozne, ze mi to rozpusta endometr.loziska, lebo ma viac boli v podbrusku, sem-tam pichnutie, tiahla krcovita bolest. trochu som dostala pochybnosti.mozem pridat aj kyselinu listovu a povedzme pupalkovy olej, spolu so vsetkym? dakujem

RNG

bujnenie bazalnych buniek je z roznych dovodov, niekedy sa dokonca specifikuje ako bazalna karcinoma, gorlinov syndrom a pod.
Presne dovody niew su zname, ale zrejme ako vsetky mnozenia sa nefunkcnych utvarov je to vysledok zamorenia, poskodenia slnecnymi lucami a pod. Tj treba brat hromadu silnych antioxidantov(vitamin C, E, D, extrakt z hroznovych jadierok=grape seed extract, extrakt zo zeleneho caju, listov ciernych ribezli, cierne ribezle samotne, skorica, mangosteen, Goji(lycium)...., enzymaticky si precistit telo pripadne topicky(povrchovo ) potlacit rast a rozmnozovanie tych poskodenych buniek.
....
Jedine specificke, co ti mozem poradit(od doktora Julian Whittakera, MD, co je kapacita na prirodne, ma svoju vlastnu kliniku a uz vyse 20 rokov publikuje periodika)
je aplikacia roztoku artemisininu v DMSO,
100 mg na 30 ml DMSO,,aplikovat na tie bazalne hypoplazie, 2 x denne.
.....
Lekari maju aj nejaky krem na vypalenie tychto utvarov,
pouziva sa aj vytazok z zo Sand Brier(diablove jablko, velky obsah glykoalkaloidov=exfolianty) na vypalenie, produkt co to obsahuje je Skin Answer z Lane laboratories.
Tiez cisty klincekovy olej je ucinny na vypalenie.