prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
luse, davaj si jodovu tinkturu pre istotu pod pazuchu. Tak si ju davam aj ja a usetrim na deodorante, hahaha.
RNG, dakujem za odpoved, ja som bola inak rada, ze mam 650 mg :-))) Kupim si tu jodovu tinkturu, dufam, ze sa mozem spolahnut na panie v lekarni, ze daju kvalitnu. Vobec sa neda zohnat nic ine len wobenzym, pripadne mi ponukali vytazky z pecene zraloka (vhodne po chemo- a radioterapii). Pupalkovy olej som kupila v tobolkach - 1 obsahuje 500mg oleja, treba brat 2x2.dcere mozem z toho 2x1? Ozaj, esteze si upozornil, ak by som zazrakom v lekarni dostala damianu, tak by som sa asi cudovala, co sa to s nou deje. dakujem velmi :-D
Ja objednavam vitaminy, ktore mal RNG vo svojich obchodoch z -odkaz odstránený- a www.luckyvitamin.com ako asistovany nakup cez www.nakupyvusa.sk Objednavam si toho viac aj pre rodinu a potom ma postovne nevyjde tak draho.Uz mi prisla jedna objednavka-vsetko prislo ok,teraz cakam na druhu.ak by niekto nieco surne potrebaval ohlaste sa mi na mail, mozte sa pripojit k mojej objednavke.
RNG, prosim Ta, budu este niekde na slovensku dodavane doplnky? Skoncili mi 3 mesacne zasoby enzymov a rad by som si objednal. Ak nee, vies mi niekoho doporucit od koho brat? Ci ostava objednavke cez net zo zahranicia?
DAKUJEM RNG. Len dufam, ze som si tou alchemilkou neuskodila. Som v 6tt a pila som 2šalky tyzdenne. Mam od vas z obchodu jodovu tinkturu aj jod. Mozem si davat aj v tehotenstve jod pod brucho?
roztok GSE je bezpecny aj v tehotenstve.
Ak mas problem v hrdle, iste je aj v nosnych dutinach takze nielen kloktaj ale davaj si niekolkokrat denne roztok aj do nosa
luse, moj "recept" vlastne mojej zeny bol dobre umut pakoren dumbieru, nakrajat na platky 3-4 mm hrube a povarit v cukrovej vode(20-30 dkg cukru na liret vody)
Potom dat na pocukrovany pergamentovy papier a dat do truby vyhrietej ma 95 stupnov celzia a susit niekolko hodin. Tak ti to rozhodne nesplesnivie ani po niekolkych rokoch.
Co sa tyka alchemiky, tak isto ju neodporucam po 3 mesiaci.
Aloe vera gel nema ziadny prekrvujuci ani prehanajuci ucinok. Prehana len stava zo zelenej casti listu(zlta olejnata), ktoru dnes prakticky nikto prave pre ten aloin nepredava.
Taketo data rozsiruje farmaceuticky priemysel proti konkurencii potravinovych doplnkov.
Dumbier neprispieva v miernych davkach k potratom., Pod miernou davkou myslim az do 1 gram suseneho.
Jedine co by som ta vystrihal pouzivat su hormonalne posobiace byliny, ako yam, pupalkovy olej damiana a pripadne aj Dong Quai.
Pupalkovy olej sa pouziva na privolanie porodnych krcov v pripade prenosenia(oneskorenia) dietata.Je to inac velmi bezpecny prostriedok na tento ucel.
pitko, ked nedodrzia prisnu hygienu na nastroje(dokladne vyvaranie) samozrejme je mozne preniest cokolvek, toboz virusy pri prieniku do tela a sposobeni rany vnutri pri brani vzorky.
Ber minimum selen, zinok a obcas probiotika, a ked uvidis priznaky viralnych tak aj silnejsie, co som uz tolkokrat menoval, to sa tyka vsetkych virusov, vcitane hpv;
....
Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)
dragonfly, kelpove tabletky obsahuju mozno 650 mg kelpu, ale len asi 150 mcg(mikrogramov ) jodu. Takze ich potrebujes plno. Denne sa odporuca dnes podla nazoru viacerych lekarov od 2 do 6 mg jodu. Japonci maju v priemere (jedia vela morskych rastlin) az 12,5 mg denne. Najsilnejsie tabletky na svete(nuklearne pohotovostne) maju 35 mg jodu(KJ), a tie sa pouzivaju len v pripade nuklearneho utoku, tj nie su to ziadne potravinove doplnky.
Lacnejsie a ucinnejsie dodanie jodu som tu casto spominal z jodovej tinktury, 10 kvapiek na spodok brucha raz tyzdenne.To doda zhruba 3 mg v priemere na den.
....
Dcerke na problemy s menzesom odporucam hlavne yam(2x1 gram denne), pripadne pupalkovy olej 3x1 gram
Damiana a Dong Quai su zaroven posilovace sexualnej cinnosti, takze by som ich neodporucal pre 16 roznu, ked si neziadas o ziadne problemy.