prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, no mam ja smolu, fungoval si 4,5 roka a prave vtedy sa zapojim do diskusie, ked uz nie. Inak pani pri telefone povedala, ze konatelka tak vravela. Asi sa teda na to nespolahnem a po znamych si dam doniest ten enzym z Madarska, co si odporucal. Zatial dopapam wobenzym - jem ich vo velkom ako lentilky :-))). vdaka za rady
gerhart, vyborny je vutazok z listov cukrovej trstiny predavany pod nazvom Policosanol, aj ja som ho mal povodne v obchodoch.
Ucinna davka je 10 az 40 mg, podla potreby.
Znizuje znacne LDL a triglyceridy, zvysuje mierne HDL.
Samozrejme ako potravinovy doplnok nema a nesmi mat ziadne skodlive postranne ucinky alebo kontraindikacie na ine lieky, hoci ho oficialne neodporucaju pouzivat zo syntetickymi riedicmi krvi(nechapem na co by ich clovek pouzival ked je v prirode dost ucinnych a neskodnych riedicov krvi, ako rozne enzymi a rybacie oleje)
RNG...tak mi prosím poraď čo je dobré na úzkosť.......je mi často zlke, mám závraty...bolí ma srdce...pichá ma okolo neho.,.myslíš, že toto dokáže robiť psychika????? AD...brať nechcem...tak beriem aspoň frontin....a nejak si mi nenapísal...či malý prípitok môžem.......keď beriem Frontin...díky
Jod je nevyhnutny pre kazdeho a my , vnutrozemci, ho mame obzvlast malo. Takze ho odporucam kazdemu, bez ohladu na vek. Davky zhruba podla vahy.
Dospelym 10 kvapiek(4,5% tinktura) raz do tyzdna na kozu, detom podla vahy menej.
Dobry den RNG,
chcem sa spytat ako sa da na prirodnej baze znizit vysoka hladina cholesterolu.
Ake pripravky by som mala uzivat?
dragonfly, ja neviem, odkial beru tie informacie v Lucenci,,predsa napriek vsetkemu je to moja osobna firma a hoci ako cudzinec nemozem priamo zasahovat do jej chodu, na to je konatel, zatial vsetok tovar, co tam bol som posielal osobne ja a za vlastne peniaze. Kedze som ale vydal privela penazi na to, viac si nemozem dovolit, takze je dovozu koniec. Neviem , kto rozsiruje spravy, ze budem v tom obchode a dodavani tovaru zadarmo pokracovat....
Uz dufam kazdy pochopil, ze sa neda viest firma bez komuniklacie a toto je jasny dokaz, ze tu komunikacia nie je, hoci som sa o nu vyse 4.5 rokov snazil.
Proste takto to dalej nejde!
paulicia, uzkozt moze byt spojena aj s nedostatkom mineralov a roznych inych neurotransmiterov, tiez hormonalnymi kolisaniami. To sa da vsetko riesit prirodnymi doplnkami
RNG, informovala som sa v Lucenci, enzymy teraz nemaju ale v januari ze mozno budu, objednala som si jodovu tinkturu, mozem celej rodine davat?syn 12,5, dcera 16,5, manzel 43, aspon raz za cas?
K tym enzymom - musi sa po nich jest? vcera vecer ich brala neskor, potom som jedla o 9 vecer. moze byt aj vacsi odstup ako 1 hodina?
hliva ma aktivnu (ucinnu ) latku betaglukan. Rozne hlivove preparaty sa posudzuju podla obsahu betaglukanu
Betaglukany sa nachadzaju hlavne v hubach a kvasinkach.
Su sucastou bunkovych stien roznych organizmov, vcitane roznych nakaz , preto stimuluju nasu obranu.
Hlivove vytazky su pomerne dost drahe a preto ich vyrabaju v primalych davkach. Na klinicku ucinnost potrebujes davky, ktore som uviedol.
Bolo urobene viacero vyskumov, kde dokazali bez akejkolvek pochybnosti, ze nizke davky betaglukanov su neucinne.