prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG..PORAD PROSIM CO BY SOM MALA UZIVAT KED MI VYPADAVAJU VELMI VLASY?TVOJE OBCHODY UZ NEFUNGUJU TAKZE TVOJE PRODUKTY ASI NEMOZEM UZ DOSTAT.TAK CO INE???,,PORAD PROSIM
jajanka,,firma Just vyraba podla mojich informacii hlavne velmi drahu kozmetiku a rozne vytazky z bylin, nie potravinove doplnky s presnym zlozenim.
Tiez etericke oleje a tzv vitaminove a posilnujuce preparaty, ale bez urcenia presneho zlozenia aktivnych latok.
Osobne sa takym neurcitym produktom podla moznosti vyhybam ale mozu byt medzi nimi aj dobre.
Lenze ako sa to da posudit bez presneho zlozenia?
honzik, to ti neviem povedat. Pichanie inekcii je medicka zalezitost, ja som len doplnkar.
Ja taku situaciu osobne riesim branim plnej davky betaglukanov, roztoku GSE, oreganoveho oleja , pripadne ako aj teraz aj pridanim Samenta, lebo na pozajtra letim a budem tyzden mimo.
V lietadle totiz nachytas cokolvek, nielen ze sa ti sucasna nakaza zhorsi.
Preto sa branim vsetkym moznym a zatial(vyse 17 rokov) mi to zabera vyborne aj bez inekcii(a lekarov...)
certulinka66
ja tu radim len rozne doplnky,ktore pomahaju vyriesit rozne problemy a nie vysetrenia.
Sandomigran podla vyrobcu zmiernuje zuzovanie a rozsirovanie ciev v hlave, co je obvykle dovod migren.
Moze to byt z hormonalnych dovodov, kavy a alkaloidov, (tj aj cokolady) nedostatku vody a z toho vyplyvajuceho zamorenie tela alebo mozno i cinnosti nasich vzdypritomnych virusov.
Vsetky tieto dovody sa daju adresovat doplnkami.
Tj viac vody, vyhybat sa kave a silnym cajom, brat aspon zinok, selen a obcas probiotika.
Niekedy su bolesti hlavy zo spomaleneho travenia, ked sa v crevach prilis rozmnozia rozne kultury, ktore vyrabaju toxiny. Na napravenie travenia ako obvykle je treba jedno alebo vsetky z menovanych podla potreby:
Vlakniny, kyseliny enzymi probiotika.
......
Ak su vytoky sposobene kvasnymi nakazami(candida) treba ich adresovat protikandidovou dietou(nizkosacharidova, kokosovy olej, oreganovy olej, GSE probiotika)
Ak ma problemy s hormanami(PMS) odporucam yam, pripadne pupalkovy olej a damianu
A nezabudat na vodu!
rng.......prosim ta aky mas nazor na vyrobky JUST...POZNAS TO?chcela by som odtial doplnok vyzivy na vlasy a nechty.prosim porad.je to svajciarska vyroba myslim.
Ahoj RNG, som chory (dych.cesty,angina) a potrebujem sa cim skorej vyliecit lebo pozajtra odlietam do zahranicia. Pocul som ze existuju pripravky nieco ako vitaminova alebo antibiotikova bomba co pichaju sportovcom, hercom aby ich postavili surne na nohy, moze sa po to dostat aj bezny clovek? Co su to za pripravky a kolko to asi stoji? Dakujem.
sexo, enzymi mozes brat kedykolvek, ale ked mas v zaludku este jedlo, tak sa znacna cast z nich spotrebuje na rozklad toho jedla a malo sa dostane do krvi na cistenie tela
redsun, davaj na to pozor, aby to boly korene zihlavy, nie listy. Listy pomahaju velmi malo
Zinok neber viac ako 50 mg a obcas vynechaj. Zinok vraj blokuje totiz absorbciu medi, ktoru tiez pre telo potrebujeme
RNG prosím mám otázku moja dcéra 17rokov trpí od skorého detstva bolesťami hlavy,sú to každodenné bolesti niekedy migrény neurologička jej predpisala lieky stugeron a guajacuran tieto nezabrali teraz jej predpísala sandomigran nie som nadšená týmto liekom ževraj je veľmi silný aj pre dospelého človeka a navyše sa z neho veľmi priberá,,poradíte mi prosím aké vyšetrenia by som mala s ňou absolvovať?trpí aj výtokmi..ďakujem
RNG, ked chcem brat enzymy na precistenie,nalacno, to sa musi iba hnedrano hodinu pred jedlom,alebo hocikedy cez den, len potom nemozem po uziti hodinu jest? Mozem si ich dat trebars pred obedom, alebo poobede?
Dakujem