Otázky na RNG

RNG

zuzkacil, na zahlienenie hrdla a plesnove a kvasne kultury je najlepsi oreganovy olej a lapacho.
Candimin 3x3 kvapky do vody(mozes tam pridat najprv lyzicku vodky, 3 kvapky candiminu pomiesat a az potom vodu, aby sa ti Candimin dobre v nej rozmiesal na mliecnu emulziu a nezostal plavat na povrchu a nalepil sa na steny pohara a palil prilisne v krku)
Lapacho, polievkovu lyzicu, varis 20+ minut treba ho odstat niekolko hodin prikryte. Inac sa nevyvaria z neho tie najucinnejsie latky, ktore su slabo rozpustne.
Cajove domy davaju informacie zialbohu ine-podla chuti....

RNG

coxo, odpovedal som ale som spomenul, aj kde to mozes dostat a zrejme mi to vymazalo. Pritom som odporucal zdroj, ktory so aj ja popuzil na nakupy doplnkov vo velkom, takze nechapem, preco to bolo zmazane.%Tak aby to nekricalo, zadaj si puritan.com , tam najdes vacsinu toho, co som ja dovazal.
Inac nemysli si, ze ja s tou megaspolocnostou NBTY, ktora vlastni Puritan's pride mam nieco spolocne.Ja som akurat z ich 22 tisic vyrobkov vybral tie podla mna najucinnejsie a cenove pristupne.
Bromelain je len proteolyticky enzym, takze nenahradi zmesy roznych enzymov. Ale kedze najcastejsie su zamorenia v tele bielkovinneho razu, pomoze mnohym.

959

Zdravim,RNG.
Chcem sa ta opytat na nieco.Mam problemy s tym nizkym draslikom.Robim vsetko mozne preto, aby som ho mala zvyseny vela rokov a nic.
Mala som problemy s pomalym, zlym travenim.Po uzivani Betainu sa mi to uplne zlepsilo.Beriem vela doplnkou od teba, aj MINERALI NA KOSTI.A draslik stale nic....
Chcem sa ta teda opytat, ci to nemoze byt sposobene aj nejakou hormonalnou nerovnovahou.Teda znacne sa potim, aj v zime.V lete ani nehovorim.Nepomahaju ani antipersiranty.Je mi to neprijemne.Na druhej stane mi byva velakrat zima.Takze mavam taketo vykyvy.Napadlo ma, ci nemam nieco s hormonmi, ked sa tak potim aj v zime.Takze ma napadlo, ci ten nedostatok draslika/aj napriek strave bohatej na draslik, uzivaniu draslikovych tbl+ soli draslikovej z Billy/ci to nezapricinuje nejake moje rozkolisanie hormonov.Ak ano, tak co uzivat? Mozno, ze prticina bude nakoniec v hormonoch.Neviem.
Dakujem

zuzkacil

RNG, prosim Ta, mam otazku ohladom betaglukanov. Moja pribuzna, onkologicky chora, ma kriticky znizene biele krvinky, asi 0,7. Potrebujeme ich co najrychlejsie zvysit. Avsak zaroven ma velmi silno napadnute hrdlo nejakymi plesnami alebo bakteriami, velmi pravdepodobne mykotickeho charakteru.Nemoze ani prehltat. Je mozne aj napriek tomu pouzit betaglukany, kedze tie, ktore mame k dispozicii, pochadzaju z hlivy ustricovej? Alebo je nieco ine mozno pouzit na zvysenie bielych krviniek? Doteraz brala vela doplnkov. Mame k dispozicii aj biobran, ale tam vidim ten isty problem (huba Shitake). Dakujem

luliana

diki RNG. volala som do tej tvojej byvalej predajne opakovane ale stale nic ztoho nemaju ani Aloe,colostrum, ester C, E-vit. ani GSE...teda nic ztoho, co som chcela :( a ja som bola na tie tvoje produkty zvyknuta, zvlast to ALOE mi sedelo, nevies kde ho zozeniem?take iste a este colostrum by som chcela, to mi tak pripada ze by bolo v tehotenstve dobre na imunitu proti infekciam kedze sa mi bude tvorit aj v materskom mlieku :)
GSE este trochu mam, ale ester c neviem zohnat a ani tekuty e vit

RNG

pussa,
to ti ja na dialku povedat neviem.

Nepoznam ani tvoju stravu, ani schopnost travit(kyseliny a enzymi) ani motilitu, tj pohyb v crevach.

Toto vsetko moze sposobit nedostatocny prisun latok pre telo a z toho vyplyvajucu neschopnost pribrat.

Ale vsetko toto sa da pomerne lahko napravit spravnymi doplnkami.

Proti parazitom je antiparaziticka zmes napr dr Huldy Clark, ktora adresuje prakticky vsetky parazity v tele, nielen crevne.

Spravny vyber potravin a ich
kalorickeho obsahu sa da pomerne jednoducho zariadit.

Traviace problemy su zalezitost kyselin,
enzymov
vlaknin a
probiotik, co sa da lahko doplnit podla potreby.

RNG

paulicia, podobne pocity, co mas su aj pri tetanii, co je nedostatokm mineralov. Dobra mineralovo zmes na kosti brana spolu so spirulinou to napravi.
Casto su nedostatky mineralov spojene alebo so zlym travenim(nedostatokm kyselin a enzymov) alebo zlym hospodarenim s mineralmi vyplyvajucim z hormonalnych kolisani(napravi yam, pupalka, damiana)
Pozri na rozne temy, tetania, depresia a ine nervove, tam sa s tym zaoberaju.