prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
OKF korporacia zamestnava 500 ludi a ma celorocny obrat 10 az 50 milionov US dolarov. Jej hlavne produkty su rozne potraviny. Preto na slovenskych "informaciach okolo OKF su zrejme zavadzajuce informacie
Pozri
www.alibaba.com
a porobnaj so slovenskou verziou
www.aloevera-drink.sk
Inac ich aloe vera vyrobok obsahuje len 20% aloe, tj je to drink "prichuteny" aloe a nie ciste aloe, priemyselne nespracovane, ktore sa tu castejsie odporuca na rozne regeneracne ucely a hojenie.
Tym nechcem povedat, ze aj drinky vyrobene zo suseneho aloe prasku nemaju svoje hodnoty, ale zdaleka nie to, co cisty neprehriaty aloe vera gel, tj stava z aloe priemyselne nespracovana a chemicky nekonzervovana.
certulinka66,
Kandidu treba vyhubit najprv v crevach, lebo tam je jej daleko najviac.Ked ju tam vyhubis a nahradis dobrou zmesou probiotik, tieto ti vyrobia dost obrannych latok v tele na vyhubenie kandidy inde.
Vaginalne vyplachy len na kratky cas znicia kandidu vo vagine, ale to sa ti velmi rychlo vrati spat.
Najdi si temy na candidu, tam mas spomenute ako na to(ultranizkosacharidova dieta, kokosovy olej oreganovy olej GSE)
Hi RNG! ja pijem casto Aloe Vera King natural od OKF,co hovoris na to? Diky
cudliprstik, acne treba hlavne adresovat zvnutra.
Treba sa vyhybat vsetkym tukom, co mozu zapchat mazove kanaliky(sebum)a prakticky vsetkym priemyselne vyrobenym potravinam, lebo tie naisto obsahuju znicene tuky.
Jedine neznicene rastlinne tuky su panenske(virgin), ine su oxidujuce a tuhnuce, tj zapchaju mazove kanaliky=acne sa vytvori.
Zinok potrebujeme kazdy, takze 25 mg pre dceru by som odporucil. Pripadne si zozen korene zo zihlavi a rob jej silny caj. Oba tieto prostriedky potlacaju vytvaranie hormonu DHT, ktory je pricinou zvyseneho mazotoku a tym prispieva k zhorseniu acne.
Z vonku odporucam pouzivat zmes kokosoveho oleja a GSE(citricidal, citrovital), tj do lyzice kokosoveho oleja 5 kvapiek GSE(3 citricidalu, 10 citrovitalu) dobre zamiesat a nanasat na plet.
Toto zabrani hnisaniu a urychli hojenie.
dobrý deň rng..má candida špecifické príznaky?gynekolog jej predpisuje rôzne maste na tie výtoky naposledy jej dal Floragyn silver ale nič nezaberá,keď som sa ho pýtala či sa to dá konečne nejako doriešiť iba mi povedal,kým ju to nepáli a nesvrbí tak to nevadí,ale mne to vadí,tí naši lekári vôbec nemajú záujem o riešenie problému.Aký je váš názor na mamograf?mám 40rokov a odmietam ho.
Ahoj. Potrebovala by som poradiť. Mám 14 ročnú dcéru, začínajú sa jej na tvári objavovať čoraz častejšie vyrážky. Používa rôzne prípravky na pleť s akné, čistiace prípravky. Rozmýšľala som však, či jej nemôžem dať zinok, alebo nejaký iný vitamín, čo možno potlačí trošku tie vyrážky. Ďakujem, Silvia
Diamina, vyskocenie stavcov je pravdepodobne zavisle na tvare stavcov(vrodene) a slachach a diskoch.
Pomaha na to hlavne spravne cvicenie na posilnenie sliach, pripadne mozes brat doplnky na podporu sliach(mukosacharidy a izolaty, napr zelatina, huspenina, obhryzanie glykov, glucosamin, MSM, hualuronicka kyselina a na klbovu maz CMO a jest 2 avokada za tyzden)
jajanka, mto neboli moje produkty ale produkty firiem ako NBTY(Puritan's pride, Holland and Barrett,GNS...)Swanson, Now a ine, ktore sa daju priamo od nich objednat cez internet, co moze spravit kazdy sam
dobry vecer RNG. neviem, ci aj v tejto oblasti mi vies poradit alebo by som mala ist na za niekym napravit stavce v chrbtici. uz asi tyzden ma boli, pali na jednej strane chrbtice, citim, mam vyskoceny stavec. viem si zablokovane stavce napravit aj sama, tzv.vypraskat a potom citim ulavu. avsak tento sa mi da tazko, boli to, tak to nerobim, pockam na inu prilezitost, inak sa otocim a skusam. ked sa podari, tak je fajn, ale len hodinu, dve. potom sa to opakuje znovu a znovu to trapenie. vypraskaju sa mi ostatne stavce, ale to jedno miesto nie a nie, znovu az po dlhom case a znovu kolobeh dookola. uz mam z toho nervy, ale je to tak. stale ma to mrzi az kym sa mi nepodari vratit stavec a potom sa citim ok, nic neboli, neblokuje. aj teraz si s tym nemozem dat rady a to je dnes uz tretikrat.
preco sa to stale vracia spat? chybaju mi snad nejake mineraly? alebo mam nabeh na nejaku chorobu? rednutie kosti ci nieco ine? nevyznam sa moc, nikdy som nemala vaznejsie problemy s chrbticou, len vyskocene stavce, ktore som si vzdy polahky napravila a mala som dlho pokoj.
prosim ta, mozno mas skusenost, co to moze byt a co mi pomoze aby sa to neopakovala.
dakujem za odpoved.