Otázky na RNG

rudinko

RNg prosim ta na EAV teste mi zistili ze mam zatazenu slezinu.A ze z toho mozem mat tie stavy.Depky,biely jazyk,zly dych/Ivan mi poradil na to multienzym nevies co obsahuje aby som vedel ako to zohnat?A co este by sa mi zislo.Som v anglicku a chcem to zohnat.Dik za radu.

dragonfly53

RNG, uz si asi odcestovany, ale opytam sa, mozno poradi aj niekto iny, napr. delphia: uzivam enzymy a jod, zacala som s pupalkou, lebo mam cystu+endometrioza. Kedze vsak mi lekar na liecenie endo. predpisuje HAK, tak to uzivam tiez. Otazka je, ci sa to navzajom nekrizi v ucinkoch. mam ist na operaciu, ale chcela by som dovtedy dosiahnut aspon zmensenie cysty a zlepsenie zrastov enzymami a jodom, aby mi zostala maternica a vajecnik.

nina26

RNG, vdaka za Vianocne prianie, Tebe tiez prajem pokojne prezitie Vianoc a vsetko dobre do Noveho roku 2009 zdravie pre celu rodinku, a velka vdaka za tuto stranku, kde som sa tolko naucila z roznych prispevkov, dakujem za Tvoj cas a ochotu podelit sa o svoje vedomosti.

RNG

ci sa da nahradit celkom oreganovy olej(candimin) lapachom, to neviem urcite.
Lapacho je tiez protiplesnove ale myslim si ze olej z divokeho oregana je v tomto daleko najlepsi.
Aj citricidal(GSE, citrovital) je ciastocne protikandidovy, ale ten skor pouzivam na bakterialne infekcie, kde je velmi ucinny.

RNG

sunie, citricida,(aktivna zlozka z GSE a tiec citrovitalu) je naozaj velmi sirokospektralna, od bakterii, kvasnych kultur az po niektore virusy a dokonca niektore parazity.
A to iste plati na oreganovy olej, tj olej z divokeho pamajoranu, ktory je specialne silny na plesne a kandidy.
Kokosovy olej je len mierne antimikrobialny, ale je vyborny ako vyziva, nahradza sacharidy pri ultranizkosacharidovych dietach a rakovinach, je vyzivny(naozaj prestupuje cez kozu) a ako olej sa nekazi(nezosmradne).
Vyse miliarda ludi na svete ho pouziva na varenie.
Moja zena pouziva na polovicu kokosovy olej a olivovy olej na varenie

RNG

este mam chvilocku casu
certulinka, ked mas myomy nepouzivasj nic, co zvysuje alebo sa chova podobne ako estrogen!
Prave naopak, potrebujes progesteron (a samozrejme hromadu enzymov a jod)
Mexicky divoky yam ti zvysi hladinu progesteronu prirodzene
Tiez caj z korenov zihlavy(osahuje hromadu steronov) znizuje premenu testosteronu na estrogen,. cim znizi ciastocne hladinu estrogenu. Tiez DIM(diindoilmetane) vytazok z kapustovin znizuje hladinu estrogenu, pouziva sa na obranu proti rakovinam a vytvaraniu sa roznych nefunkcnych tkaniv, ktore k nej mozu viest(vcitane hyperplazii krcku maternice, hrvkam v prsiach a inym, hormonalne zavislym)

Podobnu latku z kapustovin I3C(indol 3 carbinol) poznate z lieku Indonal, ktory tak isto pracuje ako DIM.

sunie

RNG naozaj ma citrovital, oreganovy a kokos.olej take sirokospektralne ucinky (akne, candida, virusy,...) ani sa mi to verit nechce :D

Tiez prajem krasne sviatky a vsetko NAJ do noveho roka.

oli

RNG želám ti pokojné a šťastné Vianočné Sviatky v kruhu rodiny a ďakujem za rady, ktoré si mi doteraz poskytol.

certulinka66

rng už som si začala zháňať prípravky na tú candidu..niekde v príspevku ste spomínal,že candimin sa môže nahradiť čajom lapacho,správne?chcem sa ešte opýtať prípravok od fy swanson passion pre ženy môžem ho užívať ak obsahuje prírodný estrogén a mám myomy?údajne tento hormon podporuje rast myomov..vďaka Vám som sa dozvedela o mnohých potr doplnkoch,že až neviem s ktorými mám začať..určite budem s Vami ešte komunikovať..ďakujem Vám za to,že nám venujete svoj vzácny čas

RNG

Kvoli sviatkom a tomu, ze cestujem mimo domu sa odmlcim az do Noveho roku. Prijemne prezitie Vianocnych Sviatkov a vela zdravia do Noveho Roku vsetkym Praje RNG