prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNg prosim ta na EAV teste mi zistili ze mam zatazenu slezinu.A ze z toho mozem mat tie stavy.Depky,biely jazyk,zly dych/Ivan mi poradil na to multienzym nevies co obsahuje aby som vedel ako to zohnat?A co este by sa mi zislo.Som v anglicku a chcem to zohnat.Dik za radu.
RNG, uz si asi odcestovany, ale opytam sa, mozno poradi aj niekto iny, napr. delphia: uzivam enzymy a jod, zacala som s pupalkou, lebo mam cystu+endometrioza. Kedze vsak mi lekar na liecenie endo. predpisuje HAK, tak to uzivam tiez. Otazka je, ci sa to navzajom nekrizi v ucinkoch. mam ist na operaciu, ale chcela by som dovtedy dosiahnut aspon zmensenie cysty a zlepsenie zrastov enzymami a jodom, aby mi zostala maternica a vajecnik.
ci sa da nahradit celkom oreganovy olej(candimin) lapachom, to neviem urcite.
Lapacho je tiez protiplesnove ale myslim si ze olej z divokeho oregana je v tomto daleko najlepsi.
Aj citricidal(GSE, citrovital) je ciastocne protikandidovy, ale ten skor pouzivam na bakterialne infekcie, kde je velmi ucinny.
sunie, citricida,(aktivna zlozka z GSE a tiec citrovitalu) je naozaj velmi sirokospektralna, od bakterii, kvasnych kultur az po niektore virusy a dokonca niektore parazity.
A to iste plati na oreganovy olej, tj olej z divokeho pamajoranu, ktory je specialne silny na plesne a kandidy.
Kokosovy olej je len mierne antimikrobialny, ale je vyborny ako vyziva, nahradza sacharidy pri ultranizkosacharidovych dietach a rakovinach, je vyzivny(naozaj prestupuje cez kozu) a ako olej sa nekazi(nezosmradne).
Vyse miliarda ludi na svete ho pouziva na varenie.
Moja zena pouziva na polovicu kokosovy olej a olivovy olej na varenie
este mam chvilocku casu
certulinka, ked mas myomy nepouzivasj nic, co zvysuje alebo sa chova podobne ako estrogen!
Prave naopak, potrebujes progesteron (a samozrejme hromadu enzymov a jod)
Mexicky divoky yam ti zvysi hladinu progesteronu prirodzene
Tiez caj z korenov zihlavy(osahuje hromadu steronov) znizuje premenu testosteronu na estrogen,. cim znizi ciastocne hladinu estrogenu. Tiez DIM(diindoilmetane) vytazok z kapustovin znizuje hladinu estrogenu, pouziva sa na obranu proti rakovinam a vytvaraniu sa roznych nefunkcnych tkaniv, ktore k nej mozu viest(vcitane hyperplazii krcku maternice, hrvkam v prsiach a inym, hormonalne zavislym)
Podobnu latku z kapustovin I3C(indol 3 carbinol) poznate z lieku Indonal, ktory tak isto pracuje ako DIM.
RNG naozaj ma citrovital, oreganovy a kokos.olej take sirokospektralne ucinky (akne, candida, virusy,...) ani sa mi to verit nechce :D
Tiez prajem krasne sviatky a vsetko NAJ do noveho roka.
RNG želám ti pokojné a šťastné Vianočné Sviatky v kruhu rodiny a ďakujem za rady, ktoré si mi doteraz poskytol.
rng už som si začala zháňať prípravky na tú candidu..niekde v príspevku ste spomínal,že candimin sa môže nahradiť čajom lapacho,správne?chcem sa ešte opýtať prípravok od fy swanson passion pre ženy môžem ho užívať ak obsahuje prírodný estrogén a mám myomy?údajne tento hormon podporuje rast myomov..vďaka Vám som sa dozvedela o mnohých potr doplnkoch,že až neviem s ktorými mám začať..určite budem s Vami ešte komunikovať..ďakujem Vám za to,že nám venujete svoj vzácny čas
Kvoli sviatkom a tomu, ze cestujem mimo domu sa odmlcim az do Noveho roku. Prijemne prezitie Vianocnych Sviatkov a vela zdravia do Noveho Roku vsetkym Praje RNG