prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Navy fanatik: zahramesa.wgz.cz
dragonfly53, zial neviem ti v tomto poradit. sama mam ten isty problem ako ty, len s tym rozdielom, ze ja som uz o pravy vajecnik prisla v septembri. a teraz som dosla po radu od RNG, ze co mam uzivat, nakolko krvacam hala bala- teraz napr. v dvojtyzdnovych intervaloch... uz som z toho zufala a hlavne chudokrvna...
mali sme 3 dni pokazeny pocitac, takze som si sadla ze si precitam prispevky a zistujem, ze RNG niekde cestoval- asi su odcestovani na sviatky :)
takze prajem vam vsetkym pozehnane vianocne sviatky, vela zdravia, stastia a rodinnej pohody :)
Diamina:Bol som teraz nakupovat.Poznas Holland Barret?Tak tam maju aj tie enzymi aj koloidnu vodu.A vsetko mozne.Ak budes nieco este chciet poradit kludne sa ma spytaj.A odkial z Anglicka si?
Ahoj RNG, zohnala som si na chudnutie DNP, nevieš ako sa to dávkuje? Môže sa kombinovať s antidepresívami?
Ďakujem
Tu je jedna anglická ponuka na enzými
www.romancart.com
rudinko,
aj ja som v angl. a rada by som zohnala ten multienzym. uz si to skusal niedke hladat? poznas nejake nazvy obchodov s prirodnymi liecivami v angl? chcem kupit aj koloidnu vodu. diky
velmi pekne dakujem za odpoved, RNG.
co znamena ohryzanie glykov? neviem, co su tie glyky. vdaka za objasnenie.
ja by som sa chcela spytat co si myslite o tom,ze antiperspiranty sposobuju rakovinu prsnika,dakujem.