Otázky na RNG

delphia

dragonfly53, zial neviem ti v tomto poradit. sama mam ten isty problem ako ty, len s tym rozdielom, ze ja som uz o pravy vajecnik prisla v septembri. a teraz som dosla po radu od RNG, ze co mam uzivat, nakolko krvacam hala bala- teraz napr. v dvojtyzdnovych intervaloch... uz som z toho zufala a hlavne chudokrvna...
mali sme 3 dni pokazeny pocitac, takze som si sadla ze si precitam prispevky a zistujem, ze RNG niekde cestoval- asi su odcestovani na sviatky :)
takze prajem vam vsetkym pozehnane vianocne sviatky, vela zdravia, stastia a rodinnej pohody :)

1ladka1

ahoj,chcela by som sa opytat ako sa moze z normalneho cloveka stat chudokrvny?teda ze nevie svoju hmotnoost zvacsit.dakujem za reakciu

rudinko

Diamina:Bol som teraz nakupovat.Poznas Holland Barret?Tak tam maju aj tie enzymi aj koloidnu vodu.A vsetko mozne.Ak budes nieco este chciet poradit kludne sa ma spytaj.A odkial z Anglicka si?

silvus

Ahoj RNG, zohnala som si na chudnutie DNP, nevieš ako sa to dávkuje? Môže sa kombinovať s antidepresívami?
Ďakujem

diamina

rudinko,
aj ja som v angl. a rada by som zohnala ten multienzym. uz si to skusal niedke hladat? poznas nejake nazvy obchodov s prirodnymi liecivami v angl? chcem kupit aj koloidnu vodu. diky