prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
RNG, prosim Ta, v poslednej dobe castejsie citim bolest-palenie medzi lopatkami a stahovanie svalstva smerom od ramien, hore k usiem az mi zacne stahovat hrdlo, co to moze byt? A potom sa samozrejme vylakam...
p. rng zhanam nahradu za liek rispen.na jednej starne mi dost pomohol s uzatvorenostou a silnym záujmom sústreďovať na seba všetku pozornosť
ale na druhej strane strasne som bol ospaty vsetko ma bolelo akokeby mi islel cas pomalsie akoze ina haluz tak som ho musel vysadit .klasicke ad mi moc nepomahaju ak by ste mali niaku alternativu v doplnkoch poprosil by som vas o radu vopred dakujem
Dobre den RNG alebo niekto kto mi moze poradit,moze sa uzivat Hliva ustricna spolu s liekmi na cukrovku, na tlak, na pecen?
rng......šťastné a veselé sviatky...mám na teba jednu otázočku...už druhý deň ma páli na hrudi-teda hrudná kosť, mám šelesť aj prolaps mitrálnej chlopne..a bojím sa že je to srdiečko..., myslíš, že to môže byť psychického pôvodu?? alebo, že ma tak môže páliť záha???ďakujem...pekný dník
RNG prajem Vam krasne VIANOCE stravene s najblizsimi...
Dakujem za vsetky rady,
Vanesa
RNG. Chcel by som prejsť na šetrnejšiu detoxikáciu podľa Michaela Langa derealizacia.wgz.cz a na bunkovú podporu radí Cell Food www.pureprescriptions.com
O aký produkt vlastne ide, chcel by som ho nahradiť produktom, ktorý sa dá zohnať u nás, alebo v Európe.
TAK, AKO ZA OBLOKOM SNIEŽIK PADÁ,
NECH ZA VÁŠ STOL ŠŤASTIE SADÁ.
ZABUDNITE NA BOLE A STAROSTI,
PREŽITE VIANOCE V LÁSKE A RADOSTI...
RNG prosím ťa porad, objednala som si z tvojho obchodu nejaké doplnky- megavitamíny na vlasy, zinok na akné a púpalkový olej. poraď či ich môžem brať naraz a akú dávku by si mi odporučil.Teraz beriem len zinok, selen a Cecko. Veľmi pekne ďakujem
Aj ja Tebe, Oli.
Navy ja tiež užívam hodne doplnkov, ale musím uznať že vedieš. Želám ti pokojné a šťastné prežitie Vianoc.