Otázky na RNG

elisa_bone

Dobry vecer RNG ja by som sa chcela spytat vi by ste mi vedeli pomoct.Mam problemy so zaludkom mala som HP(uz je prelieceny),kvasinky a chronicky zapal zaludka a teraz mam v zaludku masivne zlcove jazierko-zlc sa mi vracia do zaludka.Kvoli tomu nepocitujem hlad a stale mam pocity plnosti,sytosti a nafuknutia a preto som schudla za rok 12kg(momentalna vaha je 34kg)a mam 15 rokov.Uzivam enzym Pangrol 20000 a liek Costi ale nevidim ziadne zlepsenie.Nevedeli by ste mi pomoct?Za odpoved vopred dakujem.

RNG

lea 23, jedine na co musis davat pozor je, aby si nebrala denne viac nez 50 mg zinku, inac to mozes kombinovat lubovolne.

RNG

1ladka1, zle travenie je dovodom podvyzivy, chudokrvnosti, osteoporozy, roznych nervovych problemov , nedostatku imunity a zrychleneho starnutia.
Adresuje sa kyselinami a enzymami.

RNG

silvus, 2.4 -dinitrophenol je nebezpecny prostriedok na chudnutie, jeden z najhorsich, co poznam.
Preto ta radsej odhovaram od pouzivania a rozhodne nemozem odporucit ziadne davky, v ktorych by bol bezpecny.
Od traviacich problemov, ktore su pomerne nevinne, cez poruseny cyklus spanku, napadnute ladviny, rozne mozne vytoky az po rakovinotvornost fenolatov.
mesomorphosis.com

RNG

XIX, rozne chemikalie zamoruju telo a prispievaju k tvoreniu rakovin, v roznych kozmetikach je ich dost, vcitane antiprespirantov

RNG

rudinko, zly dych moze byt zo zleho travenia(nedostatok kyselin a enzymov) a z toho vyplyva aj podvyziva na urcite latky, ktore telo potrebuje a nevie z jedla vytazit, tj nasledok je okrem ineho aj depresia.
Biely jazyk je znak plesni a kandidy v crevach a inde v tele, co moze zasiahnut cinnost viacerych organov, vcitane sleziny.
Kandidy treba vyhubit, punktum
Prostriedky na to su bezsacharidova dieta, kokosovy olej, oreganovy olej a GSE, pripadne lapacho.

RNG

dragonfly 53, kedze endometrioza je sposobena hormonalnymi procesmi, predpisuju sa na ne rutinne synteticke hormonalne prostriedky.
Osobne nie som nijak nadseny chemikaliami v tele, hormonalne problemy sa daju riesit aj prirodnymi prostriedkami, ktore priamo davaju material na tvorbu potrebnych hormonov(v tomto pripade hlavne progesteron) alebo podporuju ich tvorbu(yam, pupalka, damiana, Dong Quai)
O moznych interakciach medzi HAK a prirodnymi vela neviem, zavisi to od toho, o aky HAK sa jedna hlavne.
HAK ale nemoze odstranit endometriozne cysty, to mozu len enzymi.

dragonfly53

pred vianocami pocut ze ma treba operovat bolo este lepsie. Vlastne este neviem, lebo sa v januari chystam okolo toho nieco informovat. Ani neviem, co by bolo lepsie. Jedine, co viem, ze ma budu klasicky, lebo uz som raz bola operovana - cysta aj s jednym vaj. prec. Asi uplna anesteza, lebo mam ist tam na predoperacne. Pokusim sa dosiahnut mensiu operaciu (aby zostalo co ma). Moj obvodny - inak celkom fajn- rovno ma odsudil na vyoperovanie vsetkeho. Mala som dost nervy z toho, ked som sa bola objednat v nemocnici, tak tam bol mlady doktor a ze nech si to rozmyslim, ze ved staci mensia operacia a tak. Jednoducho mi dal trochu nadeje. Mam 37 a veru kym netreba nechcem byt v prechode. Dufam, ze to vyjde. Dik za mile slova

delphia

mnoo...dobre zacinas novy rok...
ako budes operovana- laparo, alebo klasicky? a co narkoza? v celkovej alebo v epiduraly?
drzim ti palce aby vsetko dobre dopadlo. budem na teba mysliet

dragonfly53

delphia, dakujem, ze si reagovala, tak beriem to vsetko naraz, dufam, ze to aj tak pomoze, hoci teraz cez sviatky vzdy zabudnem, najprv sa najem a potom, ze hop - nedala som si enzymy. idem na opku 2.2.tak velmi dufam, ze to bude dobre. len nezabudat uzivat tbl. prajem vsetko najlepsie v novom roku