prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
Dobry vecer
chcela by som sa opytat rng,su nejake lieky na zvisenie zaludocnej kyseliny?ak ano,daju sa kupit vo volnom predaji?
dragonfly53, ak to len trochu bude mozne, tak nech ti aspon trochu z vajecnika nechaju- aspon ako tak nech tvori hormony... inac aj mne bolo povedane, ze keby som mala viac rokov(mam 40), tak pri tej operacii pridem komplet o vsetko...:(
ja som bola operovana v epidurali- maximalna spokojnost.
vela stastia
RNG, ten cell food, je len jednou časťou tohoto programu: derealizacia.wgz.cz
Názor: vitaminy.doktorka.cz
dragonfly, neuzivaj enzymi tesne pred operaciou, niektore zrieduju krv a zvysuju krvacanie.
ilka, vyzera to ako tetania, pozri si na to rozne prispevky vo fore.
myselka, hliva ustricova obsahuje betaglukany, ktore stimuluju vyrobu a aktivitu bielych krviniek. Nepoznam ziadne skodlive kombinacie okrem toho, ze sa nesmioe pouzivat naraz s drogami potlacajucimi imunitu pri transplantoch organov.
Iny dovod na potlacanie imunity neuznavam, lebo su ine cesty ako riesit problemy.
zlatusik, pala ma podobne priznaky, ako bolest srdca dost casto.
Na palu pomoze hladovka alebo doplnky kyselin a enzymov.
diamina, glyky su slachy okolo kosti, puzdra a podobne. Skladaju sa z latok, ktore potrebujeme aj my na nase slachy a klby. Cast z nich sa rozlozi a vyvari do polievok a huspenin.
navi, velmi pochybujem o velkej ucinnosti toho "cell food", lebo sa jedna vlastne o slaby roztok a malicko na privela roboty v tele.
O jeho zdroji stopovych prvkov nepochybujem ale roznych aminokyselin tam je mizivo. A co sa tyka tej "oxygenacie" deuteriovym produktom, to je blud velmi poravdepodobne, lebo telo potrebuje kvanta kyslika, nie trosticku.
Na oxygenaciu intenzivne sa pouziva peroxid vodika(H2O2) v dost velkych mnozstvach(niekolko lyziciek 3%) ale co to ma vsetko s detoxifikaciou, neviem, lebo tam nevidim nikde priame spojenie, ako napr jasne vidiet pri tekutych zeolytoch alebo enzymoch.
Na intenzivnu oxygenaciu odporucam hlavne EWOT, tj cvicenie(beh na pase) s dychanim 15 l cisteho kyslika za minutu, pravidelne 15 minutove sessie.
Alebo HBO(hyperbaric oxygen tj 1,3 qaz 1,5 atnosfer cistewho kyslika ,jednohodinove terapie, 5 az 20 krat zopakovane obden