Otázky na RNG

RNG

Pupalkovy olej je normalny jedly olej, ale kedze je pridrahy na pouzivanie bezne do jediel, odporucam 3 gramy denne pre jeho obsah GLA(9%gama linoleicka kyselina, protizapalova,, pomaha pri periodach a podobnych zenskych problemoch)
Inac este bohatsi na GLA je borakovy olej(20% GLA)

RNG

delphia, ja som pouzival(teda hlavne moja zena, ale obcas aj ja) a dovazal vyrobky firmy NBTY, ktorej jedna z maloobchodnych odbociek je aj Puritans Pride. Maju pomerne kvalitne vyrobky a vsetky su GMP, tj velmi nesvindluju(GMP=nezavisla kontrola okrem normalnej vyrobnej)
, ako je to zialbohu zvykom v tejto branzi( a vsade inde dnes, zialbohu)
Yam som odporucal okolo 2x1az2 gramy denne, tj podla potreby, kedze sa vlastne jedna o jedlo mexickych indianov, podobne ako u nas zemiaky.Zene niekedy v prechode zabrali 2x2 kapsule, niekedy menej, niekedy viac.Treba to brat podla toho, ako sa clovek citi.
Tj minimum na dosiahnutie pozadovaneho ucinku.
Dong Quai cinania predpisuju od 2x 1/2 gramu az 2x 2 gramy, tak isto podla potreby.

gabiika

RNG,
mojím problémom sú "znamienka", lepšie povedané, výrastky na pleti. Dala som si už 2 odstrániť chirurgickým spôsobom a znova sa mi tvoria ďalšie. Ide len zatiaľ o akoby zdvihnutie kože, bez farby, bolesti... Akoby sa mi tvorilo akne, ale nie je to akné.
Pomôž mi prosím ak môžeš. Myslím, že to je asi vírusového charakteru. Ako by som mohla zabrániť rastu takýchto znamienok a ako si ošetrovať pleť aj telo, lebo znamienok mám dosť aj po tele. ďakujem vopred.

RNG

inac, chudokrvnost, nedostatocny rast, problemy s kostami a svalstvom, nervove problemy, problemy s periodou, energiou, svalstvom, imunitou....kompletny zozonam je siahodlhy-a vsetko je to z nedostatocneho travenia, lebo bez dobreho travenia telo nevie dostat vsetky potrebne materialy k normalnemu chodu, rastu, regeneracii a tvorbe energie.

delphia

RNG, prosim, ktory YAM je dobry a ake je davkovanie?

www.kseft.sk

-odkaz odstránený-

z pupalkoveho oleja kolko davkovat pri endometrioze a nepravidelnom krvacani?

a ako davkovat dong quai?
-odkaz odstránený-

a este by som chcela sa spytat, ze co doporucujes pri anemii?

dakujem za rady

RNG

pussa 262, pri dlhsom ppp sa porusi vyroba kyselin a enzymov, bez ktorych travenie nie je mozne
Treba si ich doplnit aspon potial, kym telo nezacne produkovat vlastne.

RNG

puma 124, betqin HCl a pepsin HCl su zdroje kyselin pre zaludok ale vo farmacii ti mozu priamo namiesat kyselinu, odporucam pit cez slamku hlboko strceny do krku a zapit okamzite vodou, lebo pazerak ani zuby nie su stavane na silne kyseliny.

RNG

elisa_bone
Neviem presne aka je premena medzi FI a mg pankreatinu, ale bezne odporucane davky su 1400 az 2800 mg pankreatinu s jedlom. Zialbohu, tvoj lekar neadresuje hlavnu ciastku zaludocneho travenia, kyseliny. Bez nich enzymi nemozu pracovat. Tiez sa neznicia rozne neziaduce bakterie(kvasne, hnilobne) a tieto sa rozmnozene za pomoci Costi( chemikalia domperidon) este nedostatocne natravene napumpuju do criev, kde hnitie a kvasenie pokracuje a kvasne plyny vytlavaju z dvanastornika zlc do zaludka.
Odporucam brat radsej kyseliny s enzymami a vlakniny(psylium) na vsiaknutie zlci a vynesenie jej von. Samozrejme aj probiotika, ktore potlacia kvasne kultury v crevach.

Nechutenstvo je vysledok otravy organizmu z premnozenych bakterii v crevach(tj roznych neziaducich, najma hnilobnych a kandid) a samozrejme aj zapalu sliznice zaludka, ktory je stavany na kyseliny, ale nie na zasaditu zlc.

pussa 262

Dobry Vecer prajem,chcela by som sa Vas opytat ci mate prehlad k mojmu zdraviu,co je so mnou?
Mala som anorexiu asi tristvrt roka z 9mesiacov som schudla cca 11kg,povodna vaha -43kg ,dnesna vaha 33kg som vysoka 160cm...pocas ppp som nepocitovala hlad dovtedy,kym som nebola na dovolenke v chorvatsku tam som musela prisne jest..no pribrala som len nejake tie 2kila...odvtedy pocitujem stale hlad proste pocas ppp som vedela odolat teraz neviem...no a teraz ked mam 33kg nedokazem pribrat,zjem cokolvek nepriberiem,na gastre mi zistil iba HP a nejake zapaly a talbetky na travenie-pangro20000...totiz ma nafukuje stale,...no hlad pocitujem stale...co myslite co sa so mnou deje?MOHLO SA ZO MNA STAT CHUDOKRVNE DIEVCA,ALEBO NEJAKA PORUCHA?budem rada,ak mi odpoviete,dakujem