prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
focus, rispen nie je ad, ale skor antipsychotikum respektivne neuroleptikum.
lajlaa, na NAC vo forme Solmucolu sa vztahuje nielen preskripcne, ale aj indikacne obmedzenie, pri ktorych diagnozach ho hradi poistovna.
p. rng zhanam nahradu za liek rispen.na jednej starne mi dost pomohol s uzatvorenostou a silnym záujmom sústreďovať na seba všetku pozornosť
ale na druhej strane strasne som bol ospaty vsetko ma bolelo akokeby mi islel cas pomalsie akoze ina haluz tak som ho musel vysadit .klasicke ad mi moc nepomahaju ak by ste mali niaku alternativu v doplnkoch poprosil by som vas o radu vopred dakujem
RNG. Pri detoxikácii používam produkty ako NAC, ALA,Glutathion, ktoré obsahujú síru. Zároveň ale používam probiotiká. Nelikvidujú sírne produkty probiotiká, keď sa užívajú spolu?
pre Navy: nasla som vas prispevok z 10.12. ze poistovna nepreplaca Solmucol s NAC,ak ho napise pediatricka alebo plucna lekarka,tak je plne hradeny aj 200 mg granulat,aspon teda do 1.1.,kedy je dalsia kategorizacia liekov a mozu sa zment doplatky...takze nechapem,preco ste platili...
inak na trhu je aj ACC,ktory obsahuje NAC,ten nehradi poistovna
srdecna vdaka a prajem pekny Silvester a vsetko dobre v novom roku :)
delphia, stacia tie, co si vymenovala+ enzymi a jod.
takze v pripade endometriozy (jeden vajecnik mam odstraneny), ked mam nepravidelny cyklus tak mi odporucas uzivat Yam 2x1-2 gr., borakovy olej 3 gr. denne a Dong Quai 2x 1/2-2 gr.? treba ich uzivat denne, alebo od urciteho dna cyklu? a co ta damiana? tu treba tiez, alebo stacia tie pripravky, ktoresom uz vymenovala?
dakujem
na plet odporucam hlavne kokosovy olej, moze byt "vylepseny " trochu antiviralnymi v malom mnozstve.
A zas padam prec az do Noveho Roku
PF 2009 vsetkym
gabiika, moze sa jednat o nejake bradavice(papilomy) ktorych je hromada roznych druhov.
Zvys si viralnu imunitu, mozno sa sami stratia.
Pozri na rozne ine viralne temy, podla sily zradene zhruba:
zinok, selen, Lactobacilus Bulgaricus, aloe vera, L-lysin, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a najsilnejsi,chaparal(larrea tridentata)