Otázky na RNG

Ivka 1

Wild yam, oregano v kapsuliach,traviace enzymy a dalsie sa da objdenat cez stranku
-odkaz odstránený- ale vychadza to pomerne dost draho + postovne cca 180,--Sk.Da sa aj lacnejsie ak budete chciet.Budem robit objednavku a o postovne naklady sa mozeme podelit.

dragonfly53

ako to vyjde financne aj casovo, ked by som si objednala, ci to stihne pred opkou ucinkovat? HAK som zacala brat ked som bola mlada a naivna, neuvedomila som si nasledky a bola to pohodlna ochrana. Mala som aj rok bez HAK, ale po pol roku mi zacali hrozne bolesti pocas menzes (tri dni v posteli, odpadavala som a tak), po pol roku som uz nevydrzala a doktor mi predpisal HAK, tak to zase beriem, zmiernuje to bolesti. Ale ma to nasledky, asi cysta je z toho? Davas si aj jodovu tinkturu? To som si objednala v Lucenci, este mali. tak uz len dufam, ze dopadnem dobre.

delphia

dragonfly53, yam a ine pripravky si chcem objednat po novom roku z tade:
-odkaz odstránený-
HAK neberiem a ani by ma na nu nik nenahovoril...neber ho, je ju svinstvo

focus

ja viem ze rispen nieje ad vsak ani nepisem ze je. skusal som este antipsychotikum kventiax ale po tom som strasne unaveny

Filaga

RNG pojdes tento silvester ochutnat silvestrovsku kapustnicu niekde na namesite ? Pridali by sme, ja a fanklub.
Ved kapustnica je zdrava nie ? Ccko a aj trosku prezenie.

dragonfly53

delphia, asi mame rovnake problemy. A kde si zohnala yam? v Nitre o takychto nevedia, ani enzymy ani yam ani damiana. Beries HAK? Ja beriem vlastne uz 12 rokov, odkedy sa mi narodil syn.Ani som si neuvedomila, ze to moze aj skodit. Mozno to mi sposobilo endom. ale uz ked ju mam, tak mi ju uz asi 4 roky zmiernuje teda bolesti nemam take velke.

dragonfly53

RNG, dakujem za rady, prajem veseleho Silvestra a stastny novy rok.
Asi tyzden pred operaciou staci ked uz nebudem uzivat enzymy? Jod mozem? Pupalkovy olej mam v tobolkach jedna obsahuje 500 mg oleja.Pisane je 2x2 tob. Neviem co mam robit s HAK (jeanine vecer), lebo (kvoli tomu ma poslal doktor na sono) mam mimo menzes spinenie (predtym takych 6 dni pred m.) ale teraz uz mam od 15 dna pred m. Mam predpisany aj norethisteron-rano zastavuje to krvacanie. Mozem vysadit HAK ked som vybrala 10 tbl.? pomiesa sa mi cyklus a potom mozno budem mat cez operaciu menzes. Dufam, ze enzymy zaberaju aj napriek HAK.