Otázky na RNG

elessar

RNG...k vianociam som ti zapriat nestihol, tak aspon k novemu roku: vela uspechov a najma to najdolezitejsie - ZDRAVIE ti prajem :)))

luliana

RNG ahoj, uz mas po dovolenke? :)
chcem sa ta opytat, lebo som ochorela a neviem teda co ale hlavne kasel ma trapil-uz je lepsie, no este stale vykasliavam huste hlieny, ale zvysila som v tehotenstve c-vit/kys. askorbovu / z povodnych 200 co som brala denne, na az 1200 raz denne a som len v 11-12 tyzdni teh. viem ze mne to neskodi, ale chcem sa opytat, ci to neskodi aj babatku, ci ho to nejak nezatazuje,pripadne, aky to ma vplyv na jeho malinkate oblicky,alebo co, lebo tomu nerozumiem. dakujem ak vies poradit

focus

thx za info , aj ho beries alebo si ho brala ??? napis ak mas niake skusenosti , ako kazde psycho. priberas ale ze vraj je teraz niake novsie Abilify ze po nom clovek tolko nenabere .. skor by som xcel skusit nieco prirodne aj ked troxu poxybujem

,,??remo??,,

delphia, len si davaj pozor pri tom objednavani a neber ako baran na rohy.Na tvojom mieste by som si radsej zistil na colnici, co sa mozte a v akom mnozstve prevazat.Na doplnky potrebujes aj nejake papiere, ked beries vo vacsom z roznych uradov.Ja som tiez tak doplatil.Balik z Ameriky sa pekne vratil od nas z colnice spat, nakolko som objednal viac ako 9 kusov poloziek a na colnici mi povedali, ze ked je to viacako 9 kusov, vtedy potrebujem papire na prevoz, lebo to uz je chapane ako ze to idem predavat, darmo som im argumentoval, ze predsa kazdy kus je iny.Neuspel som.Takze si to najskor zisti.Nie je to take jednoduche.

delphia

dragonfly53, neviem kolko trva casovo dodavka z puritans pride, nakolko len teraz budem objednavat 1.x
ale cenovo je to podla vsetkeho ok, nakolko 1 balenie stoji cca 200 sk a pisu, ze dalsie balenie je gratis....postovne netusim kolko stoji, ale ja pripravkov budem objednavat viac a mnozstvo aspon na 1/2 roka, takze som presvedcena, ze sa to oplati, lebo ceny pripravkov v porovnani s cenami na nasom trhu (a s pofidernou kvalitou) je ovela lepsia.

ta cysta nie je nasledkom HAK. ja som antiko. nebrala a predsa som mala cystu a endometriozu.

allla

chcela by som sa Vas opytat,ci su antidepresiva skodlive pre pecen?
nechcem ich uzivat,len rada by som vedela ked anorekticky,bulimicky -stale v strese,depresii a zlej nalade keby ich teda uzivali,skodili by si?Pytam sa iba pre zaujimavost,za odpoved Dakujem ,pekne sviatky

rudinko

RNG chcem ta este poprosit ked mi dojde kokos.olej a GSE tak musim vynechat vsetky carbohydraty?Napr v ryzy je 60% carbohydratov z toho 0.2%cukrov.Je to proti kandide dobra strava?Dakujem.