prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
tiez prajem vsetkym vesely silvester a vsetko NAJ v novom roku :)
RNG tak mi vysli nakoniec z testov tie chlamydie, sice v malom mnozstve ale predsa. lenze lekarka akosi s tym nic nemieni robit, tak teraz neviem co s tym, stale ma dusi a je to neprijemne. koloidne striebro aj citrovital stale uzivam, ale chlamydie z toho asi nevykynozim...
ala, vsetky synteticke chemikalie, ktore sa v prirode nenachadzaju(patentovane) su skodlive pre pecen, niektore viac, niektore menej.
RNG ja mám od teba Yam ešte jeden v zásobe, ja viem že ty si mal kvalitné doplnky za výborné ceny.
RNG chcem Ti popriať všetko najlepšie v Novom roku 2009, veľa zdravia Tebe aj Tvojej rodine a aby si tu stále poskytoval svoje dobré rady pokiaľ ti to čas dovolí.
Ostatným prispievateľom želám tiež všetko dobré a aby nás tie zdravotné problémy trápili v budúcom roku čo najmenej.
rudinko, karbohydraty ci sacharidy musis pri protiplesnovej diete vynechat vsetky. Nahradi ti ich kokosovy olej.
Inac ta dieta sa nazyva v literature ketonova alebo je tiez znama pod menom Atkinsova.
Ryza, chleboviny, pecivo a vsetko co obsahuje muku vseobecne, dokonca aj zemiaky a ine skrobovite latky su nono.
Jes hlavne maso,syry,vajcia, zeleninu, orechy a ine olejnate semena a malo nesladkeho ovocia.
Nuz a samozrejme protiplesnovy oreganovy olej, GSE a pripadne caj z lapacha.A na noc probiotika
oli, ja som skusil priniest kvalitne a podstatne lacnejsie doplnky, ale zialbohu mi ten podnik nevysiel.
Yam(divoky mexicky=dioscorea villosa) je obycajny pakoren a da sa pestovat vselikde. Dufam, ze sa toho niekto aj na Slovensku uchyti, lebo ta uvedena cena je uplne nemozna.
focus, neviem co ma utlmovadlo rispen spolocne s tvojim stavom uzavretosti. Ale v roznych temach na rozne nervove poruchy som spomenul prostriedky z prirody na zvysenie hladiny neurotransmiterov, ktore su zodpovedne za cinnost mozgu a nervstva.
Skus ukludnujuce mineraly(zmes na kosti),SJW, SAM-e,GABA a ine.
navy, NAC, ALA a glutathion nie su antibakterialne takze nemaju vplyv na probiotika.
ahojky RNG..prosím ťa poraď mi..z ničoho nič ma začne paliť v hrudi....následne mám vyšší tlak..a veľmi sa bojím..myslíš, že sa nemusím toho báť??? že je to len psychického pôvodu??? neviem..ako sa ukľudniť..ani magnezko nepomáha...príjemný silvester a všetko dobré do nového roku všetkým
,,??remo??,, svagor je colnik takze mam od neho info, ze nemal by byt ziadny problem,ani nie je ziadna limitacia na sukromne ucely objednane vyzivove doplnky.