Otázky na RNG

RNG

val, mikroskopickych parazitov v kozi je plno, kazdy mame viacero druhov roztocov , napr demodex foliculorum a su aj rozne kozne bakterie a plesne, ktore to mozu sposobovat.
Ked si myslis, ze je to nejaka takato nakaza, skus sa dokladne natierat po kupeli este na vlhku kozu kokosovym olejom s pridavkom antimikrobialneho GSE.
1 lyzica kokosoveho oleja a dobre do nej zamiesat 5 kvapiek GSE(alebo 3 kvapky citricidalu alebo 10 kvapiek citrovitalu)
Citricidal(aktivna latka vo vsetkych menovanych) je velmi ucinny baktericidny protiplesnovy a dokonca protiparaziticky doplnok.
Poslem ti na tvoj mail priklad ucinnosti. Uvedena zmes ma zhruba 6000+ ppm citricidalu

RNG

rudinko, kedze nepoznam z mne dostupnych zdrojov lekarskej literatury alternativnej mediciny ziadne podrobnosti na EAV a jej spolahlivost a nic take v USA nie je pouzivane, na vysledky toho testu nemozem komentovat.
Ale si myslim, ze keby to bolo az tak spolahlive, ze by to pouzivali aj tunajsi alternativni lekari, takze opatrne....

oxinka

RNG zaujimal by ma tvoj nazor na Oxy-kozmetiku (kremy, plet.vody, spreje), vody na pitie s kyslikom a oxybary.Zalozila som tuto temu ale nikto neodpovedal asi nemaju s tym ludia skusenosti.Dost sa to v poslednej dobe propaguje - mozu byt tieto O2 pripravky fakt ucinne alebo je to len dalsi reklamny trik?

stani30

Mám trojročnú jazvu po cisárskom reze a včera som zistila, že ma miesto bolí a štípe. Na jednej strane rezu mám tvrdú boľavú hrčku veľkosti1,5 krát1,5 cm, celé miesto okolo mám začervenalé a cítim bolesť "vnútri brucha". Je možné, že sa mi tam niečo zle zhojilo, alebo urobili zrasty, ktoré sa teraz zapálili? Mám s tým ísť aj k lekárovi? Bojím sa, že ma pošlú na operáciu, aby mi to vnútri nejako skorigovali....ale bolí to........vďaka za radu

val

RNG,chcela by som tomu uverit,ze je to z chemikalii z pracky,no moja mama s nami nebyva ma svoju pracku,nemala ziadne problemy,az kym sme u nej neboli na navsteve,ja som si u nej skusala veci co si kupila a na druhy den mi volala ,ze je to neznesitelne,ona uz skusa vsetko mozne,stale to nieco po nej lezie.Kvoli tomu sa ani nestretavame.

rudinko

Rng chcem ta este poprosit bol som na EAV a ukazal tieto symptomy:
alergie a potravinove alergie
bakter.infekcie
dvanastornik
dysbioza
emocna zataz
gluten
hrube crevo
chlamydie
chronicky unavovy syndrom
IL celustne dutiny
IL Hrtan
Il hrube crevo
IL nadoblicky
IL nosohltan
IL oko
IL pecen
IL pluca
IL potna zlaza
IL slezina
IL slinna zlaza
IL svaly
IL okruhu pecene
IL okruhu pluc
IL okruhu sleziny
IL vazivo
IL zaludok
imunitna slabost
kazein
kostna dren
mucin
plesnova infekcia
porucha metabolizmu rast.bielkovin a tukov
porucha metab.zivocisnych bielkovin
priedusky
psychosocialny stres
stitna zlaza
tenke crevo
vegetativne nervstvo
zataz lymfy
zataz pecenoveho zlcovodu
zataz tazkymi kovmi
zaludok.Vies sa k tomu neako vyjadrit?Dakujem

delphia

lenze na to, aby kalcium sa viazal v kostiach, je potrebna synergia viacerych mineralov. inak sa kalcium bude ukladat v podobe kamenov do obliciek. takze z tej korytnice je otazne, ci sa kalcium vie viazat do kosti...

moncika

RNG dakujem pekne za rozsiahlu odpoved :)ale ked som to tak citala tak asi sa do toho nepustim...nemam az taku chut ani cas sa
dotahovat s nasimi uradmi-ked tu nic nefunguje...mrzi ma ze tebe to nevyslo a ze ludia na slovensku nevedeli ocenit(no niektori ano) tvoju snahu priviest k nam kvalitne doplnky ktore u nas ani nahodou neni dostat..ludia daju len na reklamu,radsej svoj cas venujem taktiez zdraviu a rodine..ja zatial zijem mimo sk,objednavam si vsetko z usa...no ked sa vratim domov tak tiez ostanem pri objednavani online-aj ked aj s tym je u nas problem lebo niektore healthshopy z usa neposielaju doplnky na sk kvoli povoleniam...takze tak..este raz vdaka a
dufam ze dobehnes vsetko co si zameskal..:)