prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
moncika,
Koralove kalcium je kamen, nic ine, kde je kalcium a magnezium viazane vo vodonerozpustnej forme, tj v tele malo absorbovatelne.
Velka reklama, ale zialbohu zla forma.
Co sa tyka povolovania, dovozu, predavania na Slovensku, ja som na tom pohorel, tj neviem, ci by som ti vedel poradit nieco uzitocne.
Povolovanie je nekonecne pomale a casto ti nepovolia ani veci, co sa inde v EU krajinach uz davno predavaju, z dovozom su problemy na cle, doprava je draha ale ja som padol hlavne na personalnych problemoch a nedostatocnom zaujme zakaznikov o na Slovenskom trhu neznamymi produktami, hoci som doviezol len to najkvalitnejsie a cenove najpristupnejsie.
Drzim ti palce, ked sa do toho chces pustit.
Ja som zialbohu musel s tym prestat, lebo som si dalej nemohol dovolit znasat straty a cas, ktory som mal radsej venovat na ine podniky a hlavne vlastne zdravie. Dokonca som nemal cas za posledneho 1.5 roku ani citat medicke periodika, ktore mi neustale chodia.
Dufam, ze v novom roku si najdem cas aj na dobehnutie studia a cvicenie, co nevyhnutne potrebujem k zdraviu.
eleonora 22, nalez nad zubom mi nic nehovori.
Ked je to zapalove lozisko, treba v nom vyhubit mikroby a reabsorbovat ho(tj antimikrobialne latky a enzymi). Ked je to nejaky kostny vyrastok alebo zarodok zubu, ktory sa "neuskutocnil" tak by som si to nevsimal
RNG a este to koralove calcium?a chcela by som sa ta spytat ak by si mi poradil co vsetko je potrebne na dovoz doplnkov z usa na slovensko..viem ze u nas na sk nejde nic hladko,same papiere,legislativa...alebo radsej sa do takeho niecoho nepustat???
RNG, vsetko dobre v novom roku zela, hlavne vela zdravia a mnozstvo dobrych rad!!!
Ja mam jednu otazku na teba. Mam nalez nad zubom(korenom)vo velkosti malej sosovicky.Zubna mi povedala, ze kedze sa nezvacsuje, nemusim to dat von. Co to moze sposobit ked si to tam nechavam??? Mam ho tam uz asi 20 rokov.
ahaa, dakujem:)... no pitny rezim dodrziavam..cvicievala som, teraz to neni mozne, odisli klby..ach jaj...
vsetko dobre do noveho roku :)
vsetky enzymi podporuju cinnost lymfatickeho systemu.
Ale hlavne je to voda na zriedenie lymfy a tym zvysenie toku a pravidelne cvicenie, lebo lymfa sa pohybuje len ako dosledok svalovej cinnosti.
garver, kapusta je velmi zdrava specificky na creva. Jediny problem je nekontrolovane kvasenie, kde sa v nej mozu rozmnozovat aj neziaduce mikroby, produkujuce rozne toxiny. Kazdy dobre pozname ucinky kapustnej vody a burcaku.
Ked je kapusta sterilizovana a nasadene do nej len probioticke kultury, ako napr bakterie mliecneho kvasenia(lactobacily) tak je velmi zdrava pre nas a vyborna na creva.
O zlenivenie criev z kapusty nemusis mat obavy.
RNG, dakujem..napr. ktore produkty mas na mysli? ...
noo,a podporuje to nejako lymfaticky system??...
moncika, dakujem
Pikolinat a glycinat su obidva dobre absorbovatelne formy zinku, tak ako aj citrat, maleat,aspartat, askorbat, bis glycinat, proteinovy chelat, laktat a ine
katu5ik
wobenzyme obsahuje aj trochu enzymu lipazy, ktora rozpusta tuky v tele, zialbohu ale primalo na ucinnost.
Vseobecne wobenzyme je uz zastaraly produkt, dnes su na trhu ovela ucinnejsie (a lacnejsie)
Pokrok nestoji.