Otázky na RNG

farmaceutka

Co sa tyka skodlivosti syntetickych a prirodnych molekul...este sa nenarodil chemik, ktory by svojim produktom prekonal prirodu v toxickosti :-) Takze opatrne so zjednodusujucimi tvrdeniami.

niagara

este otazka o inej vode. diamantova voda.priatel mi o tom hovoril,vraj to mamka doniesla odniekial. patrala som na nete a mam zmiesane pocity. napr.
www.strycartus.wbl.sk
RNG, myslim, nikdy si tu vodu nespomenul. aky mas nazor?

elemam

ahoj ...je užívanie pravidelne calvin strong zdraviu škodlivé..? napr. raz do mesiaca dve dávky....ak hej tak čo iné doporučuješ...dakujem

sunie

dakujem, skusala som na nete najst info k NAC co to vobec je, ale nic som nenasla a uz vobec nie kde to kupit. ostatne ok.

niagara

stale nemozem zohnat koloidne striebro. pozrela som niektore web.stranky a prekvapila ma tato informacia od prispievatela:
Najvhodnejšou koncentráciou je 40 ppm (parts per milion). V tom prípade sa obyčajne užíva vnútorne 2 krát denne po 20 ml, t.j. asi jedna polievková lyžica alebo malý štamperlík a to ráno nalačno aspoň ½ hod. pred jedlom a večer na prázdny žalúdok, najlepšie pred spaním, prípadne pred večerou. KS treba najprv pol až jednu minútu omáľať v ústach, aby mohlo preniknúť cez ústnu sliznicu priamo do krvi. Po následnom prehltnutí je ho potrebne hneď zapiť pohárom čistej vody, aby KS nebolo vstrebané v žalúdku, ale sa dostalo aj do čriev a tu mohlo pôsobiť proti nežiaducim mikroorganizmom.
eutrofia.sk
niekde tu si, RNG, uvadzal, ak spravne pamatam, ze po uziti striebornej vody sa nema pit(15min?), lebo sa ucinnost deaktivuje. co je potom pravda? chcem si kol.vodu kupit, kym ju zozeniem, chcem sa ubezpecit o jej najucinnejsom pouziti. Zapijat alebo nezapijat??
dakujem za odpoved.

val

dobry den,prosim o radu.Nieco po nas stale lezie.Pritom nic nevidno.pozeram na miesto kde mi to prave lezie a nic nevidim.Nieje to svrab-sme preventivne prelieceni cela rodina,nieje to psych.povodu-ma to aj svokra,manzel aj mama.postelne menim kazdy 2. den,pracka sa nezastavi,stale sa skrabeme.Na kozi nemame stipance.Sem tam nas to sice aj poriadne stipne az poskocim ale nic nevidno.Sme bezradny...dakujem

RNG

navy, tie zalezitosti okolo kmitania kazdeho organizmu, biorezonancia a podobne su uz skumane od 40tych rokov minuleho storocia. Ja som mal o to eminerntny zaujem(povodne som studoval na Elektrotechnickej fakulte tj by to bol mozno moj fach, keby to malo dostatocne ucinne vysledky.)
Odvtedy v tom je plno pokroku, v USA je to najma dr Hulda Clark, ale zialbohu to este nie je stale spolahliva metoda na liecenie. Dokonca ked zacali viaceri tlacit rozne pristroje na to, nasa FDA viacero z nich preskumala a zistila, ze vysledky su nedostatocne na to, aby sa to pouzivalo ako liecebna metoda a zakazala to predavat ako liecebne zariadenie.
Ja viem, FDA je velmi zaujata proti alternativnym sposobom liecby, takze aj jej "vysledky objektivneho posudzovania" su otazne, ale kedze sa tych zariadeni predalo hromada, keby boli tak dobre, uz by to moje alternativne zdroje na liecbu davno odporucali.
Zatial ale to sice spomenu, ale velmi vahavo.

diamina

rudinko,
vdaka za radu. som od Birmingham, momentalne tam ale nie som.prisla som na skok domov. tu zhanam koloidnu vodu, ale ani o nej nepoculi.ak nezozeniem doma, vyskusam v uk. a kolko tam stoji? kde v anglicku si ty?