prosim ta rng,a aky mas nazor na vitaminy uzivane na lacny zaludok???aj to prispieva k detoxikacii???a je dolezity vitamin C pre detoxikaciu?
Otázky na RNG
nabudece si ho vyhon sam a jej koup robertka....
prosim poradte mi ..moje holka mi honila a ja se udelal.mela moje sperma na ruce a wodešla na toaletu a ted se boji zdali se ji tam neco nedostalo a jestli neni tehotná..je to možný??? pls poradte
RNG mal by som na teba 3 otázočky
1,- čo si myslíš o multivitamínových prípravkoch s vit C / kyselina + ostatné/
2,-aký je princíp funkcie využitia vitamínov s pomalým vstrebavaným v čreve
3,-dá sa predávkovať vitamínom B6
dík
moncika, vsetky absorbenty mozu absorbovat lieky do urcitej miery a vyniest ich z tela. Vcitane roznych vlaknin(psylium, pektiny, zeleninove vlakniny).
Preto je lepsie brat lieky na prqazdny zaludok a dobre zapit vodou, ked ti to zaludok znesie.
Ked nie, tak si daj do zaludka malo jedla, rozne skroboviny ale nie silny zdroj vlaknin, bentonity, zeolity ani aktivne uhlie. Daj medzi ne casovu medzeru asi 4+ hodiny, aby sa liek/doplnok skor absorboval do krvi a tak nemal prilezitost byt zachyteny do roznych absorbentov.
Absorbenty su ale potrebne,nie je spravne sa im vyhybat, lebo telu sa pomahaju zbavit splodin travenia toxinov a roznych nepotrebnych latok
val je to zvláštne o tom svrbení čo píšeš. Nepoužíva ozaj celá vaša rodina nejaký rovnaký prací prášok? Vyskúšajte pranie v mydlových orechoch, dajú sa u nás kúpiť, ja ich používam na farebné prádlo.
RNG prosim ta bentonite moze absorbovat lieky?lebo viem ze aktivne drevne uhlie ano ale o bentonite niesom si ista...dakujem
oxinka, zialbohu je to trik.
Naozaj ucinne metody dodavania klinicky ucinnych davok kyslika do tela su EWOT, HBO,ozonove terapie a peroxid vodika.
Pravdepodobne najdostupnejsi je EWOT, tj cvicenie spojene s dychanim cisteho kyslika, obvykle beh na pase s dychanim okolo 15 l za minutu cisteho kyslika.Dlzka terapie(odporucene kazdy druhy den) jew zhruba 15 minut.
HBO=hyperbaricka kyslikova komora,s tlakmi od 1.3 do 1.5 atmosfer kyslika, tj len mierne zvyseny tlak, lebo vyssie tlaky poskodzuju plucne tkaniva
Dlzka terapie je 1 hodina.
Peroxid vodika a ozonoterapia su zatial viacmenej pouzivane len na klinikach pod dozorom lekara, hoci su llekari, co odporucaju aj pitie velmi zriedeneho roztoku peroxidu vodika. Osobne to velmi neodporucam, hoci v Afrike je to pre nedostatok penazi velmi casto pouzivana a ucinna metoda.
V Europe a Amerike lekari strasia, ze je to karcinogenne, ale to je otazne, kedze sa v niektorych klinikach v USA potichu pouzivaju s uspechom infuzie 0.075% peroxidu prave na liecenie rakovin....
A ako som pocul, aj na Slovensku pouzivaju injekcie ozonu, hoci osobne si myslim, ze rektalne dodavanie(tj ozon do criev ako ozonovy klistir) je dostatocne ucinne.
Ozon nemozno dodavat cez pluca do krvi, lebo poskodzuje plucne tkaniva.
stani 30
to vyzera na vnutorne hnisanie. Zialbohu sa pri operaciach casto clovek v nemocnici nakazi niecim
Ak nechces sa nechat znovu rezat, pouzivaj aspon nieco sirokospektralne, pripadne viacero skombinovanych z menovanych:
GSE(60 kvapiek do litra vody pit postupne cely den)
oreganovy olej(3x2 kapsule)
ectrakt z olivovych listov(3x750 mg, 20% oleuropeinu)
betaglukany(3x400 mg +)
Protizapalovy curcumin a samozrejme silne enzymi, lebo nieco musi to zamorenie odstranit.